Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 4 Ekim Cuma 365. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 4 Ekim Cuma 365. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta 365. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Kıymet Çoban ve Dilek Akıncıoğlu aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı!

Fatih Ürek’in başarılı sunuculuğunu üstlendiği programda haftanın finalinde kazanan ismi belli oldu. Günün en düşük puanını alan gelini 4 puan ile Filiz hanım oldu.12 puan ile Elif hanım da düşük puan alanlar arasındaydı. En yüksek puanı alarak çeyrek altını kazanan isim 16 puan ile Kıymet hanım oldu ve çeyrek altının sahibi oldu. Dilek hanım ise 15 puanda kaldı.

Gelinim Mutfakta 4 Ekim Cuma günkü bölümde başka neler oldu?

Elif’in eşinin gönderdiği mesaj sonrası olan sert tartışmanın nedenini Elif’in hamile olabileceği ihtimaline bağladı!

Elif’in eşi programa video mesaj yolladı. Mesajında annesi Çiğdem Hanıma sitem ediyordu. Annesini, Elif’in kalbini kırması yüzünden eleştiriyordu. Çiğdem Hanım duydukları karşısında çok şaşırıyor. Oğlundan bu mesajın hesabını soracağını söylüyor. Elif ise, eşinin bu mesajı göndermesinden dolayı mutlu oluyor. Çiğdem Hanım ile yaşadıkları tartışmaya geri dönen Elif gergin çıkışlar yapmaya başlıyor. Bunu gören Fatih Bey ise, Elif’in bu gerginliğini hamile olabileceğine bağlıyor. O andan itibaren stüdyoda neşeli bir hava hakim oluyor. Belki de Fatih Bey, herkesten önce bebeği muştulamış oldu.

Nur Hanımın kardeşinin gönderdiği mesaj, Kıymeti çileden çıkardı!

Stüdyoya Nur Hanımın kardeşinin gönderdiği mesaj izlettirildi. Mesaj Kıymet’i yerden yere vuruyordu. Düğün zamanında gelişen olaylar ve Kıymet’in yemek yapamadığını içeren mesajı izleyenler şoke oldular. Özellikle Kıymet çok öfkelendi. Böyle bir mesajı nasıl gönderebildiğini sorguladı. Hızını alamayarak kaynanalar odasına giden Kıymet, kaynanası Nur Hanımdan bunun hesabını sert bir şekilde sordu. Nur Hanım ise, kardeşinin bu mesajı neden attığını anlamadığını söyledi. Mesajdaki ayrıntılara açıklık getirdi. Gelini Kıymet’in öfkesinin dinmediğini görünce o da çileden çıktı. Gelin kaynana seslerin yükseldiği bir tartışmanın içine girdiler…