Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 4 Kasım Pazartesi 386. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 4 Kasım Pazartesi 386. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Gelinim Mutfakta yarışmasında Fatih Ürek, başarılı sunumuyla göz doldurmaya devam ediyor. Programın 4 Kasım Pazartesi günü yayınlanan 386.bölümünde dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Gelinim Mutfakta 386. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek ve eşit puanları Elif Akçam ve Dilan Ürün aldı! Çeyrek altını ise, kura çekimi sonrası bir gelin kazandı!

Günün en düşük puanını 9 puan ile Melike aldı. 11 Puan ile Duygu hanım da düşük puan alarak altını kaçırdı. En yüksek puanı alan Dilan ve Elif arasında kura çekimi yapıldı. Kazanan isim Elif hanım oldu ve çeyrek altın kazandı.

NELER OLDU?

Rakkani Horon Grubu gösterisiyle herkese moral oldu!

Fatih Ürek, yarışma başladığında konukları olduğunu söyledi. Haftanın ilk gününün yarışma yemeği “Mısır Ekmeği ve Hamsi Kuşu” olunca horon kaçınılmaz oldu. Rakkani Horon Grubu stüdyoya kemençe ve tulum eşliğinde horon gösterisi yaparak yarışmacılara moral oldular.

Melike’nin, gelinlik özlemi gerçekleşti!

Melike, önceki bölümlerde anlattığı bir hikaye ile herkesin içinin cız etmesine neden olmuştu. Düğününde gelinlik giymediğini anlattığı sırada göz yaşlarını da tutamamıştı. İçinde bir ukde kaldığından behsetmişti. Bu bölümde ise, Gelinim Mutfakta yapımı ve Fatih Ürek işbirliği ile Melike’nin hayali gerçekleşti. Melike’nin düğünü yapıldı ve gelinlik giydi. Bu sefer mutluluktan ağladı. Diğer gelin ve kaynanalar da onun bu mutlu gününe eşlik ettiler..