Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta’da Fatih Ürek gitti, peki kim geldi? İşte son durum

Gelinim Mutfakta’da Fatih Ürek gitti, peki kim geldi? İşte son durum

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta programında son dakika değişikliği… Son yılların başarılı isimlerinden birisi de kuşkusuz Fatih Ürek… Kanal D ekranında hafta içi gündüz kuşağında yayınlanan programla büyük başarı kazanan Fatih Ürek, programını izletmeyi başarıyordu.

Gelinim Mutfakta’nın yeni sezonu için geçtiğimiz hafta bir framan da yayınlanmıştı. Hatta Fatih Ürek, fragmanda bu sene bir sürpriz yapacaklarını ve kendisinin de puan vereceğini belirtmişti. Ancak sonrasında ne oldu ise Fatih Ürek’in programdan ayrıldığı ortaya çıktı.

Bu gelişmelerin ardından Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşe yazısında son durumu anlatan bir yazı yazdı. Koloğlu, Ürek’in yerine gelecek olan ismi de açıkladı.

İşte Sina Koloğlu’nun yazısı: “Fatih Ürek, şahsen gayet başarılı götürüyordu bu işi… Anlaşmazlık oldu anladığım. Kanal D, programı devam ettiriyor. Yeni isim aslında bildik biri, Seda Sayan… Geçtiğimiz sene yemek programı yapıyordu. Pek beklediği gibi olmadı.”

Gelinim Mutfakta'da Fatih Ürek gitti, peki kim geldi? İşte son durum 7

Hatırlanacağı üzere Seda Sayan geçtiğimiz sezon Onur Büyüktopçu’dan Yemekteyiz programını devralmıştı. Ancak reytingler çok kötü gidince Nisan ayında program da ekrandan bir anda kayboldu.