Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Subaşı, Çukur’dan ayrıldı mı? Herkes çekimde, O bakın nerede?

Hazal Subaşı, Çukur’dan ayrıldı mı? Herkes çekimde, O bakın nerede?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz sezon Nehir karakteri ile Çukur dizisine katılan genç oyuncu Hazal Subaşı, yeni sezonda dizide olup olmayacağı ile ilgili kafaları karıştırdı! TRT’de başlayan ve Star TV’ye geçen günlük dizi Adını Sen Koy ile ilk kez ekranlara gelmişti. Daha sonra Kanal D’nin Bir Umut Yeter dizisinde rol aldı.

Basamakları emin adımlarla tırmanan ve başarılı performansıyla dikkatleri çeken Hazal Subaşı, TRT’nin Halka dizisinde oynadıktan sonra geçtiğimiz sezon da Çukur dizisine katıldı. Dizide hemen kabul bulan oyuncu, aynı zamanda Aliço karakterini oynayan Rıza Kocaoğlu ile de aşk yaşamaya başladı. Birlikte tatile çıkan sevgililer, Alaçatı’da arkadaşlarıyla da bir araya geldiler.

Yaz sezonunda Hazal Subaşı bol bol güneşlenirken fotoğraflarını yayınladı. Subaşı’nın bir kaç gün önce yine bir paylaşım yapması dikkatleri çekmişti. Zira Çukur dizisinin çekimlerinin başladığı biliniyor. Oyuncular İstanbul’a döndü ve sete çıktılar.

Hazal Subaşı, Çukur'dan ayrıldı mı? Herkes çekimde, O bakın nerede? 8

Hazal Subaşı’nın bugün de (20 Ağustos) tatilde güneşlenirken, kafasındaki şapkasıyla verdiği pozu paylaşması şaşırttı! Zira oyuncunun şu sıralar Çukur dizisinin çekimleri için İstanbul’da olması gerekiyordu! Hazal Subaşı bir konum belirtmemiş ve bir not da düşmemiş fotoğrafına ama eğer hala şehir dışındaysa, neden Çukur’un setinde değil merak konusu oldu! Oyuncunun belki de yaz tatilini özleyip eski bir fotoğrafını paylaşmış olması da muhtemel. Bakalım bu durumun altından ne çıkacak?

Hazal Subaşı’nın bir önceki paylaşımını da yine tatilde olduğu mekandan ve tam da Çukur dizisinin yeni sezon ilk bölümlerinin çekimine başlandığı 16 Ağustos günü yapmış olduğunu da belirtmek gerek…

İşte oyuncunun son paylaşımı:

????

Hazal Subaşı, Çukur'dan ayrıldı mı? Herkes çekimde, O bakın nerede? 9

Çukur dizisi yeni sezon sürprizleri:

Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş gibi isimlerin yanı sıra diziye geçtiğimiz sezon sonunda Nejat İşler ve Barış Arduç da katılmıştı. Yeni sezonda Arduç ve İşler devam ederken, İrem Sak ve Mustafa Avkıran’ın da diziye dahil olmasıyla heyecan ikiye katlandı!

Sezon çekimleri ise bugün 16 Ağustos itibariyle başladı. Başlama işaretini ise Aras Bulut İynemli verdi. Sezonun ilk klaketini elinde tutan oyuncu, verdiği pozu “Başladık” notuyla instagram hesabından paylaştı. Takipçilerinin beğeni ve yorum yağdırdığı paylaşıma Dizide Aliço’yu oynayan Rıza Kocaoğlu ile dizinin müziklerine imza atan isimlerden birisi olan Toygar Işıklı’nın da yorum yaptığı görülüyor.

4. sezon için start verilen dizinin yeni sezon bombaları da hayli büyük olacak! Zira yeni katılan oyuncularla birlikte ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekip yoluna daha emin adımlarla devam edecek.

Usta oyuncu Mustafa Avkıran, Çağatay (Nejat İşler) ve Arık Böke Erdenet’in (Barış Arduç) babası Cengiz Erdenet karakteriyle hikayeye dahil olacak. Koçovalılarla pek çok kez karşı karşıya gelen Erdenet ailesinde Cengiz Erdenet’in ipleri eline alması bu sezonda ‘Çukur’da kartların yeniden dağıtılmasına yol açacak.

‘Çukur’un yeni sezonu Pazartesi akşamları çok yakında Show TV’de ekranlara gelecek.