Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde verilen alt mesajlar çok etkili oluyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde verilen alt mesajlar çok etkili oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizinin ikinci bölümü geride kaldı. Gani Müjde’nin hikayesini yazdığı ve genel konseptini tasarladığı dizide Ertan Saban, Özge Özberk ile Devrim Özkan başrolleri paylaşıyor. Kirli bir geçmişi olan bir mafya üyesinin polis ile işbirliği yapması ve sonrasında ikinci bir hayata kavuşmasının hikayesi ekrana getiriliyor.

Ertan Saban canlandırdığı Sadi Payaslı karakteri ile kası sürede çok sevildi. Dizinin reytingler noktasında bir sıkıntısı olsa da hikayesinin sağlam olması ve çok da iyi bir oyuncu kadrosunun bulunması dikkatlerden kaçmıyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde bazı sahnelerde verilen mesajlar da büyük dikkat çekmeye başladı.

Özellikle toplumsal anlamda yaşanan sıkıntılara yönelik verilen bazı mesajlar çok etkili oluyor. Örneğin günümüz ekonomik koşullarına yönelik olarak sahne aralarında yapılan itirazlar, öğretmen maaşlarının düşüklüğü ve emeğin ucuz olduğuna yönelik söylemler dikkatleri çekiyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde verilen alt mesajlar çok etkili oluyor! 8

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yeni bölümüde Sadi Payaslı karakterinin Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’e yönelik mesajları da izleyiciler tarafından çok beğenildi.

Dizinin alt metninde toplumsal anlamda sorunlar ön plana çıkartılıp, değerlerimiz yeniden izleyicilere hatırlatılırken, bu durum sosyal medyada da çok dikkat çekiyor.

Bir izleyici Atatürk sahnesinin kendisini ne kadar etkilediğini şöyle ifade etti: “Böyle sahneler görünce aşırı mutlu oluyorum.. Şu bir dakikalık sahnenin vermiş olduğu etki.”

Gani Müjde’nin senaryo içine yerleştirdiği bu nüanslar ile birlikte Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi son dönemde mesaj verme ve sosyal medyada güçlü etkileşimler oluşturma konusunda doğru bir yolda gidiyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde verilen alt mesajlar çok etkili oluyor! 9