Ana sayfa Sosyal Medya Sevda Erginci için takoz meselesi artık klasik şakası haline geldi!

Sevda Erginci için takoz meselesi artık klasik şakası haline geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sevda Erginci’nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar hayranlarını gülümsetmişti. Oyuncu, Seni Kalbime Yazdım dizisindeki rol arkadaşı Ekin Mert Daymaz ile olan boy farkını takoz kullanarak kapattıklarını da bir kez daha göstermişti.

Sevda Erginci daha önce de hem Onur Tuna hem İsmail Ege Şaşmaz ile boy farkı nedeniyle sıkıntılar yaşamış ve bu durum basında uzun süre haberlere konu olmuştu. Bu sefer ise Sevda Erginci, erken devranmış ve aralarında 33 santim fark olduğu başroldeki partneri Ekin Mert Daymaz ile takoz yardımı ile fotoğraf çektirdiğini herkese ilan etmişti.

Sevda Erginci için takoz meselesi artık klasik şakası haline geldi! 8

Sevda Erginci, boyu konusundaki tartışmaları da bu usta taktiği ile bir kenara iterken, artık bunun klasik şakası haline geldiğini de söyledi.

Yasak Elma dizisinde 2 sezon birlikte aynı seti paylaştığı, yakın arkadaşı Eda Ece ile bir araya gelen Sevda Erginci, “Tokuz klasik şakam. Benim klasik esprim, sürekli başıma gelen, klasik şey. Benim karşıma koyuyorlar 1.95 adamlar” diye konuştu.

Sevda Erginci için takoz meselesi artık klasik şakası haline geldi! 9

Sevda Erginci yapımcıların partner konusunda kendisini hep uzun boylu isimlerle bir araya getirmesinin de sıkıntısını farklı şekillerde yaşıyor.

Oyuncu boy meselesini bir takıntı haline getirmiyor olsa da fotoğraflara yansıyan fark sıklıkla sosyal medyanın gündemine geliyor ve basında da haber olmaya devam ediyor.

Eda Ece de kendisinin kameralar tarafından sürekli kilolu gösterildiğine yönelik itirazlarını da yapmayı ihmal etmedi.