Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin müthiş bir proje ile gelebilir! Herkes merak ediyordu, ilk izler ortaya çıktı!

Kerem Bürsin müthiş bir proje ile gelebilir! Herkes merak ediyordu, ilk izler ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, bir süredir yurt dışı seyahatleri ve yabancı hayranlarının yoğun ilgisi ile gündem olmaktaydı. Ege Kökenli ile uzun süredir birlikte olduğu Lior Aihtuv’un düğününe katılan ünlü oyuncu, son imajıyla dikkatleri üzerine çekti.

Kerem Bürsin’in Sen Çal Kapımı dizisinin ardından yurt dışında bir hayli popüler hale gelmesi, özellikle İspanya’ya yaptığı seyahatlerde ünlü isimlerle bir araya gelerek, İspanyol medyasında büyük yankı yaratmasının ardından bazı projelerde yer alabileceği bilgileri gelmişti.

Kerem Bürsin’in İspanya’da çeşitli işbirlikleri yaparak kendisini gösterdiği bir dönemde yeni bir projesi olup olmadığı merak ediliyordu. Bu konuyla ilgili sorulara yanıt veren Kerem Bürsin, “Ben iyiyim, görüşmeler, toplantılar… Yurt dışına gitmeler, gelmeler. Proje olabilir. Şu an net birşey olmadığı için açıklayamıyorum” şeklinde konuştu.

Kerem Bürsin aslında bir projesinin olduğunu ama her şey netleşmediği için de açıklamak istemediğin ilk kez ifade etti. Oyuncu, nasıl bir proje olacağı ve nasıl bir karakterde yer alacağı ile ilgili muhabirlerin ısrarlı sorularına rağmen de bir detay vermek istemedi.

Oyuncu, “Bir proje olmadığı için bir şey söyleyemem, inşallah güzel bir karakter olur, değişik olur” diye konuştu.

Kerem Bürsin müthiş bir proje ile gelebilir! Herkes merak ediyordu, ilk izler ortaya çıktı! 7

Kerem Bürsin henüz görüşmeler devam ettiği ve ortada imzalar olmadığı için yeni proje konusunda bir detay vermek istemedi. Ancak bir proje olduğu konusunda da hem kendisinin hem de yardımcısının şu an açıklayamayacağını ifade etmesi de yeni bir müjdenin gelebileceği yönünde ilk işaretlerdi.

Yurt dışına taşınacağı iddiasının da doğru olmadığını ifade eden Kerem Bürsin, hayatında da kimse olmadığını ayrıca Hande Erçel ile de aralarında bir sorun olmadığını belirtti.