Ana sayfa Sosyal Medya Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki Sadi ve Songül’ün dans sahnesi kırdı geçirdi!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki Sadi ve Songül’ün dans sahnesi kırdı geçirdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, yaz sezonunda ekrana gelmeye başlamıştı. Perşembe akşamları yayınlanan dizi, 9. bölümüyle izleyicinin büyük beğenisini kazandı. Sezondaki dizilerin birer birer ekrana gelmeye başlamasına karşın Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, reytingleriyle herkesi şaşırtan bir başarının da sahibi oldu!

Destan dizisinin final bölümünün yayınlandığı, Mahkum ve Camdaki Kız’ın yeni sezon ilk bölümlerinin yayınlandığı akşam, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin, Total ve ABC1 kategorilerinde ilk sırada yer alması ve AB grubunda da 3. sırada olması herkesi şaşırttı!

Başrollerinde Ertan Saban, Devrim Özkan ve Özge Özberk’in yer aldığı BKM imzalı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi,
hayata bir sıfır geride başlamış bir grup gencin hayatlarını değiştiren Sadi Payaslı’nın hikayesini anlatıyor.
Yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği, senaryosunu Gani Müjde’nin kaleme aldığı, dram türündeki dizinin sezona da başarılı bir şekilde devam ediyor olması, izleyenleri ayrıca sevindiren bir gelişmeydi.

Dizide Ertan Saban’ın hayat verdiği Sadi Payaslı ile Devrim Özkan’ın oynadığı Songül karakterlerinin sahneleri ayrıca ilgi çekiyor. Giderek birbirlerine aşık olmaya başlayan Sadi ve Songül’ün tango yaptıkları sahne ise 9. bölüme damga vuran bir sahneydi.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki Sadi ve Songül'ün dans sahnesi kırdı geçirdi! 9

Tango hocasının Songül ile yakınlaşmasından rahatsız olan Sadi’nin halleri kahkahalar attırırken, bir anda ayağa kalkarak Songül ile tango yapması da herkesi şaşırttı. Sadi’den beklenmeyen bu hareketle birlikte romantik dans sahnesi, sosyal medyada da çok konuşuldu, büyük dikkat çekti…

Kadrosunda ayrıca Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Onur Özer, Deniz Sarıkaş, Sanem Babi, Yeşim Çelebi, Rojbin Erden, Ali Berge, Melisa Bostancıoğlu, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez isimlerin de yer aldığı dizinin 9. bölümündeki dans sahnesi büyük beğeni topladı.

Gelen yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz…

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki Sadi ve Songül'ün dans sahnesi kırdı geçirdi! 10

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki Sadi ve Songül'ün dans sahnesi kırdı geçirdi! 11