Ana sayfa Sosyal Medya Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinden daha çok Ertan Saban gündem oldu!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinden daha çok Ertan Saban gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli Show TV’nin yeni dizisi önceki gün başladı ve ilk bölümün ardından da binlerce paylaşım yapıldı. Sosyal medya ortamında diziyi beğendiklerini söyleyenler, eleştirenlerden çok daha fazlaydı. Ancak birçok kişinin ortak görüşü Ertan Saban’ın muhteşem performansı oldu.

Gani Müjde’nin senaryosunu yazdığı ve genel konseptini tasarladığı bir dizi olması nedeniyle de Gelsin Hayat Bildiği Gibi dikkat çeken bir proje oldu. Fragmanlarının yayınlanmaya başlanmasının ardından dizi çok ilgi çekmişti. Başarılı bir tanıtım stratejisinin izlenmesi de diziyle ilgili haftalardır izleyicilerin büyük bir merak içinde olmasını sağladı.

Show TV’nin yaz dönemi için hazırladığı tek dizi olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi, izleyicilerden geçer not alan bir dizi olarak öne çıktı. Dizinin ilk bölüm reytingleri ise tahminlerin çok altında gerçekleşti. Duy Beni dizisi tüm kategorilerde rakibinin önünde yer almayı başardı.

Dizinin başlangıç reytingleri çok iyi görünmese de Ertan Saban’ın Sadi Payaslı karakterindeki muhteşem performansını izleyiciler diziden daha fazla öne çıkartı.

Ertan Saban tam da böyle farklı karakterlerin oyuncusu. Rol aldığı tüm yapımlarda farkını daima hissettiren oyuncunun izleyicilere aykırı karakterlerde göründüğü her yapım da öne çıkmıştır. Ertan Saban, karakterin hislerini izleyicilere yansıtma ve bu karakterin gerçek birisi olduğuna izleyiciyi inandırma noktasında çok başarılı bir iş ortaya çıkartıyor.

Sadi Payaslı karakteri de oyuncunun kariyerine altın harflerle yazılacak bir iş olacak gibi duruyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ne kadar devam eder, izleyicilerin düşünceleri ne şekilde gelişir bilinmez. Ancak bilinen bir gerçek var ki, Ertan Saban yine harikalar yaratmış ve her hafta birçok izleyici de sırf onun bu başarısını görmek için ekran başına geçecek.

Dizinin hikayesinde ve oyuncu seçiminde bazı sıkıntılar gözükse de birçok izleyici bunları şimdilik görmezden gelerek, Ertan Saban’ın yarattığı bu auranın peşinden gidecek gibi gözüküyor.