Ana sayfa Dizi Haberleri Yaz dizilerinin favori dizi çifti Duy Beni dizisinden çıktı!

Yaz dizilerinin favori dizi çifti Duy Beni dizisinden çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Duy Beni isimli Star TV dizisi perşembe akşamları yayınlanmaya devam ediyor. İlk 3 bölümü beğeni toplayan dizinin dördüncü yeni bölümü de merakla beklenmeye başlandı. Rabia Soytürk’ün Ekim karakterini canlandırdığı dizide, Caner Topçu ise Kanat olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Dizide Berk Hakman ile Ege Kökenli de başrolde yer alıyor ve genç isimler de büyük dikkat çekiyor. Duy Beni dizisinde her geçen hafta öne çıkan detayın Ekim ile Kanat arasındaki uyum ve yüksek enerji olduğunu görebilirsiniz. Dizinin ilginç hikayesine olan ilgi artarken, favori dizi çifti noktasında da Ekim ile Kanat adım adım güçlenerek ilerliyor.

Rabia Soytürk ile Caner Topçu ikilisinin başarılı performansları da bu dizi çiftinin beğenilmesini sağladı. Her iki genç oyuncu da daha önceki rollerinde öne çıkmıştı belki ama Duy Beni dizisi onlar adına başrol sınavı olarak daha da çok sorumluluk yükledi.

Yaz dizilerinin favori dizi çifti Duy Beni dizisinden çıktı! 7

Benim Adım Melek dizisinde çok başarılı olan Rabia Soytürk, Duy Beni dizisiyle birlikte daha da çok kişinin dikkatini çekmeye başladı. Caner Topçu ise en son Barbaroslar isimli tarihi dizide yer almış ve beğeni toplamıştı.

Duy Beni dizisi her geçen hafta izleyicilerden daha çok ilgi görüyor. Reytinglerinde de iyi sonuçlar almaya başlayan dizinin yaz döneminin favori olarak kabul edilen çiftlerinden birisini ortaya çıkartması da sosyal medyada çok konuşulmasını sağladı.

Rabia Soytürk ile Caner Topçu ikilisinin başarılı performansları ile Duy Beni dizisinden kazanımlarla çıkacağı da ortada duran bir gerçek.

28 Temmuz Perşembe akşamı Duy Beni dizisinin dördüncü bölümünü izleyebilirsiniz.