Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinden merak uyandırıcı tüyo, Devrim Özkan’dan geldi!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinden merak uyandırıcı tüyo, Devrim Özkan’dan geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Devrim Özkan, rol aldığı her yapımda adından söz ettiren bir oyuncu. 1998 yılında Muğla doğumlu olan oyuncu, 2017 yılında ilk kez Vatanım Sensin dizisinde Havva karakterini oynamıştı. Bu rolüyle bir anda dikkatleri çeken Özkan, daha sonra TRT1’de yayınlanan Vuslat dizisindeki Feride karakteri ile akıllara kazındı.

Devrim Özkan, başarılı performansı ile bir kaç yıldır ekranda dikkat çeken bir isim olmayı başardı. Kariyerinde hızlı ama emin adımlarla ilerleyen Özkan, son olarak Ramo dizisinde oynadığı Nehir karakteriyle de başarılı bir oyunuculuk sergiledi.

Genç oyuncu, TRT Dijital için çekilen Mevlana isimli dizide de rol aldı. Dizi henüz yayınlanmadı ama Devrim Özkan, şimdiden Show TV’nin bir başka dizisinde rol almaya başladı!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinden merak uyandırıcı tüyo, Devrim Özkan'dan geldi! 8

Bu kez Gani Müjde imzalı Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli diziyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İzleyici, Devrim Özkan’ı dizide son derece etkili bir rolde izleyecek! Özkan, bu kez bir polii canlandıracak. Ertan Saban ve Özge Özberk ile birlikte başrolde yer alan oyuncuyu önümüzdeki günlerde sıklıkla konuşacağız!

Hayranları onu ekranda görmeyi merakla bekliyor yeniden. Devrim Özkan da bir o kadar heyecanlı! Yeni dizisi için oyuncu umutlu konuşuyor. Devrim Özkan, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi için “Çok heyecanlıyız, çok güzel geçiyor. Okurken, sürekli bitmesini istemediğimiz bir senaryonun içindeyiz. Kadromuz çok güzel, enerjimiz çok güzel. Umarım seyircimiz de bize onlara enerjiyle takdir eder” açıklamasını yapmakta.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinden merak uyandırıcı tüyo, Devrim Özkan'dan geldi! 9

Özkan’ı dizide Songül komiser olarak izleyeceğiz. Oyuncu diziyle ilgili verdiği tüyo ile merakı daha da arttırıyor! İzleyenlerin beklentisinin tam tersi bir hikaye ile buluşacağı detayı, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi için iddialı ve bir o kadar da merakı ve heyecanı arttıran bir açıklama!

Özkan, sözlerine şöyle devam ediyor: “Gani Müjde’nin herkesin alıştığı türde bir hikayesi olmayacak. Çok güzel bir lise hikayesinin bir kişi ile birleşmesini izleyeceğiz. Benim karakterim de bu maceranın içine daha çok macera katmak için polis olarak dahil oluyor.”