Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’nin imaj değişikliği, Yasak Elma 6. sezon için bir tüyo mu?

Eda Ece’nin imaj değişikliği, Yasak Elma 6. sezon için bir tüyo mu?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Med Yapım imzalı Yasak Elma dizisi, ekranın en uzun süreli dizileri arasına girmeyi başardı! 5 sezondur ekranda olan yapım, 6. sezonuyla da yine yayında olacak. İzleyicisi diziyi bırakmak istemiyor! Zaten bu durum sezon boyunca reytinglere de yansıdı. Pazartesi akşamlarının güçlü yapımları karşısında çetin bir sınav veren Yasak Elma, absürt hikayesi, ilginç konuları ve karakterleriyle sürekli ilgi çekmeyi ve genel olarak reytingin ilk sırasında yer almayı başardı!

Zaman zaman güçlü rakipleriyle birincilik konusunda zorlu çatışmalar yaşasa da Yasak Elma dizisi, bambaşka hikayesi ile izleyenleri haftanın sıkıntısından kurtaran, pazartesi sendromunun en iyi ilacı, gülme garantili absürt komedi hikayesiyle sevilen bir yapım. İlk başladığı sezondan giderek farklılaşan ve ‘bu da olmaz artık!’ denilen her şeyi olduran, şaşırmaya bile şaşırılan bir dizi haline dönüştü adeta!

Eda Ece'nin imaj değişikliği, Yasak Elma 6. sezon için bir tüyo mu? 10

O kadar çok oyuncu gelip gitti, öylesine farklı ve enteresan gelişmeler yaşandı ki Yasak Elma dizisini izleyenler artık diziyle ilgili mantık da aramıyor, tahmin de yürütemiyor! Bu haliyle de çok seviliyor ve sadık bir izleyici kitlesi tarafından düzenli bir şekilde izleniyor.

Günün stresinden uzaklaştıran, renkli, eğlenceli yapısıyla Yasak Elma, her sezon sonunda da izleyenleri ‘acaba kim öldü, kim gitti, kim kaldı’ sorusuyla başbaşa bırakıyor! Diziyi izlenir kılan da yeni sezondaki değişiklikler oluyor. ‘Asla gitmez’ denilen oyuncular gidiyor, bambaşka hikayeler geliyor. Sezon finalinde bir uçurumdan aşağı yuvarlanan araçta Yıldız, Ender ve Çağatay vardı. Çağatay’ın yeni sezonda olmayacağı, Atv’nin dizisiyle yaptığı anlaşmayla ortaya çıktı. Zaten oyuncu da sezon finalinde sosyal medyadan Çağatay’a ve Yasak Elma’ya veda etti.

Eda Ece'nin imaj değişikliği, Yasak Elma 6. sezon için bir tüyo mu? 11

Dizide Yıldız’ı oynayan Eda Ece ve Ender’e hayat veren Şevval Sam’ın da devam edip etmeyeceği, Ağustos ayında yapılması planlanan bir toplantıyla netleşecek. O güne kadar Yıldız ve Ender’in de dizide kalmasının bir garantisinin olmadığı geçtiğimiz günlerde Eda Ece’nin açıklamasıyla ortaya çıkmıştı. Oyuncu, yapımcı Fatih Aksoy ile bir toplantı sonrasında dizinin yeni sezonuyla ilgil bazı kararların alınacağını ortaya koymuştu. Şimdilik ‘kim kalır, kim gider’ konusunda kendisinin bile net bir bilgisinin olmadığı anlaşıldı.

Eda Ece'nin imaj değişikliği, Yasak Elma 6. sezon için bir tüyo mu? 12

Ancak oyuncunun tatil sezonunda yaptığı bir imaj değişikliği ‘yeni sezona mı hazırlık, diziye veda mı etti?’ sorusunu da doğuruyor! Zira açık sarı saçlarıyla görmeye alıştığımız Yıldız’a karşın Eda Ece, saçlarını yaz sezonunda kendi rengine boyattı. Oyuncunun saçları aslında daha koyu renk. Kendisi de sarıyı çok istemediğini, Yıldız için yaptırdığını söylemişti. Her fırsatta daha koyu renge boyatıyor. Eda Ece’nin bu son saç değişikliği, yaz arasında bir nefes alma mı, yoksa Yıldız’a çoktan veda mı ettik, bunu bir süre sonra öğreneceğiz. Fakat tabii oyuncunun bu imaj değişikliği hayranlarının içine kurt düşürmeye yetti! Şimdiden diziden ayrılıp ayrılmadığını sormaya başladılar bile bu değişiklik sonrası!

Eda Ece, yeni halini “İmaj değişikliğine gittim çok sıkılmıştım. Kendi rengine döndürdük, sarı ışıltısını ekledik ama o olmadan olmaz” ifadesiyle instagram hesabından paylaştı…

Eda Ece'nin imaj değişikliği, Yasak Elma 6. sezon için bir tüyo mu? 13