Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin en iyi çiftini mumla arar oldu izleyici!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin en iyi çiftini mumla arar oldu izleyici!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, yaz sezonunda başlayan ve çok sevilen bir yapım olarak sezonda da yoluna devam ediyor. Ertan Saban’ın Sadi Payaslı karakteriyle adeta fenomen olma yolunda ilerlediği dizide, Devrim Özkan da Songül karakteri ile başarılı bir oyunculuk sergiliyor.

Başrollerinde ayrıca Özge Özberk’in de yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi’yi izleyenlerin en çok sevdiği sahneler, Sadi ve Songül’ün sahneleri. Kağıt üstünde evlilikleri sahte de olsa giderek daha çok birbirlerine yakınlaşan bu ikili SadGül olarak çok seviliyor ve sosyal medyada diyalogları günlerce konuşuluyor.

İkili arasındaki küçük anlar, bakışlar, konuşmalar, şakalaşmalar, aşktan gelen ama itirafı yapılmayan cümleler herkesin malumu. Sadi ve Songül’ün giderek daha çok eğlenceli hale gelen birbirlerine takılmaları, izleyenlerin keyifle izledikleri bölümler.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin en iyi çiftini mumla arar oldu izleyici! 15

Gani Müjde’nin usta kaleminden çıkan hikayede Sadi ve Songül’ün incelikle yazılmış sahneleri ayrı bir heyecan katıyor diziye. Devrim Özkan ve Ertan Saban’ın başarılı oyunculuklarıyla pek çok sahnedeki performansları her hafta dikkatleri çekiyor ve sosyal medyada da gündemden düşmüyor.

Dizinin fanları, özellikle bu sahneler bayılıyor ama giderek ikilinin sahnelerinin azalmasından ve Sadi’nin ilk baştaki daha derin, incelikli hallerinden uzaklaştığı görüşünü taşıyor. Songül’e olan duyguları arttıkça Sadi’nin tavırlarının çevreye karşı kabalaşmasına da dikkat çekiyor izleyenler.

Bu arada dizinin Perşembe akşamı ekrana gelen 10. bölümünde ikilinin karşılıklı sahnelerinin azlığına dikkat çekildi izleyici tarafından.

Özellikle fragmanda yer alan ve merakla beklenen lunapark sahnesinde kesintiler yaşandığını söyleyerek kızan izleyiciler, tepkilerini sosyal medyadaki mesajlarına da yansıttılar.

İki karakterin sahnelerini izlerken çok güldüklerini anlatan izleyiciler, son bölümle ilgili olarak bazı ironik mesajları da ilettiler sosyal medyadan. Yeni bölümle ilgili olarak Sadi ve Songül sahnelerinin kesilmesi, az olması, sahnelerin arasına başka konuların girmesinden şikayet ediyor izleyiciler.

Reytinglerde tüm kişiler kategorisinde günü 3.lükle bitiren Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, güçlü rakipleri Camdaki Kız, Mahkum, Duy Beni ve yeni başlayan Aldatmak dizisiyle mücadele ediyor Perşembe akşamları.

Dizinin izleyenlerinin eleştirilerine kulak verilir mi bilinmez ama Sadi ve Songül çiftine daha çok yer ayrılması için izleyenlerden yoğun bir şekilde mesajlar gelmekte. İşte onlardan  bazıları…

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin en iyi çiftini mumla arar oldu izleyici! 16

 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin en iyi çiftini mumla arar oldu izleyici! 17

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin en iyi çiftini mumla arar oldu izleyici! 18

 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin en iyi çiftini mumla arar oldu izleyici! 19

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin en iyi çiftini mumla arar oldu izleyici! 20

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin en iyi çiftini mumla arar oldu izleyici! 21

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin en iyi çiftini mumla arar oldu izleyici! 22

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin en iyi çiftini mumla arar oldu izleyici! 23