Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisi her geçen sezon kan kaybediyor!

Arka Sokaklar dizisi her geçen sezon kan kaybediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk televizyon tarihinin en uzun süreli projesi olma özelliği taşıyan Arka Sokaklar dizisi son yıllarda ciddi bir oyuncu kaybı sorunu ile yüzleşti. 15. sezonda Yüsra Geyik, Emre Bey ve Merve Oflaz’ın diziye veda etmesinin ardından, on altıncı sezonun sonunda ise Ela Yörüklü, Yiğitcan Ergin ve son olarak da Şevket Çoruh diziye veda eden isimler oldular.

Bu isimler arasında özellikle dizinin en başından bu yana hikayede yer alan Yüsra Geyik, Emre Bey ve Şevket Çoruh’un ayrılıkları ekibe büyük büyük bir darbe oldu. Bu oyuncuların yerlerinin yeni oyuncularla doldurulma ihtimali de bulunmuyor. Son iki sezonda büyük bir kan kaybı yaşayan ve on yedinci sezona çok iddialı bir hazırlık süreci geçirmiş olsa da Mesut gibi ana bir karakterin artık ekranda olmayacağı gerçeği, dizinin hayranlarını çok üzen bir gelişme oldu.

Arka Sokaklar dizisi her geçen sezon kan kaybediyor! 8

Arka Sokaklar ekibi bir araya gelerek 17. sezon için çekimlere başladı. Yine yoğun bir döneme başlayan dizi ekibi yeni sezonda da milyonlarca izleyiciyi Kanal D ekranına taşıma konusunda iddialı gözüküyor.

Arka Sokaklar’ın yeni sezon çekimleri tüm hızıyla devam ediyor… Kanal D’nin, yapımını Erler Film’in üstlendiği dizinin yeni döneminde yeni isimler ile ekranda birçok farklılık göreceksiniz.

Kadrosuna kattığı beş yeni oyuncu ile yeni sezona merhaba demeye hazırlanan dizinin çekimlerinin bir kısmı İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleşiyor. Emniyet mensuplarının da her daim destek olduğu çekimler renkli anlara sahne oluyor.

Arka Sokaklar dizisi her geçen sezon kan kaybediyor! 9

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun paylaştığı dizinin on yedinci sezonunda kadroya katılan 5 oyuncunun performansları da merak ediliyor. Cansın Çekili, Batuhan Ekşi, Sebahat Kumaş, Cem Uçan ve Nuray Hüseynova dizinin yeni sezonunda ekranda izleyicilerin karşısına çıkacak.

Arka Sokaklar, yeni sezonu ile yakında Kanal D’de yeniden izleyicilerle buluşacak.