Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi izleyiciyi hiç alışkın olmadığı bir karakterle tanıştıracak!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi izleyiciyi hiç alışkın olmadığı bir karakterle tanıştıracak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Senaryosu Gani Müjde tarafından kaleme alınan Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisi çok yakında Show TV ekranında izleyiciyle buluşacak. İlk bölümü 21 Temmuz’da yayınlanacak dizi izleyiciyi bugüne kadar hiç alışkın olmadığı bir karakterle tanıştıracak.

Show TV’nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin başrolünde, son dönemin dikkat çeken isimlerinden Ertan Saban var. En son Yakamoz S-245 dizisindeki performansıyla herkesin övgüsünü alan başarılı oyuncu yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi’de çok farklı bir karaktere imza atacak.

Ertan Saban yeni dizisinde bir dönem mafyanın hızlı adamlarından olan Sadi Payaslı’yı canlandıracak. Ancak bu eski mafya adamı, polisle yaptığı işbirliği sonucu tanık koruma programıyla kimliğini değiştirip bir coğrafya öğretmeni olarak karşımıza çıkacak.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi izleyiciyi hiç alışkın olmadığı bir karakterle tanıştıracak! 7

Sadi Payaslı, görev yaptığı okula ıslah evinden gelen beş gence kol kanat gerecek. Payaslı bu gençlerde bir nevi kendi gençliğini görecek. Ancak Sadi Payaslı yıllar önce terk etmek zorunda kaldığı sevgilisiyle karşılaşınca işler karışacak. Çünkü Sadi’nin artık polis bir sevgilisi vardır.

Çok farklı bir hikayeyi ekrana taşıyacak olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Yeni diziyle, en son Bir Annenin Günahı adlı diziyle çok kısa süre ekranda görünen Özge Özberk de yeniden hayranlarının karşısına çıkacak.

Show TV’nin yeni dizisinde ayrıca evrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş da rol almakta. Ayrıca Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez’in aralarında bulunduğu oyuncu kadrosu görev alıyor.

Ertan Saban’ın hayat verdiği Sadi Payaslı karakteri, yeni bir fenomen karakter olmaya aday şimdiden! Sarsılmaz adalet duygusu ile ıslah evinden gelen ve hayata bir sıfır geride başlamış gençlere kol kanat geren Sadi Payaslı, dizinin yayınlanmasından sonra gündeme sıkça gelecek!