Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya her konuda olduğu gibi annelikte de yeni bir yaklaşım sergiliyor!

Hazal Kaya her konuda olduğu gibi annelikte de yeni bir yaklaşım sergiliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ali Atay ile Hazal Kaya’nın oğulları Fikret Ali ile birlikte hayatları da çok değişti. Ünlü çift oğullarının hem büyümesinin heyecanı ile her günü renkli bir şekilde yaşıyor hem de projelerine devam ederek kariyerlerini sürdürüyor.

Ali Atay, televizyonda Son Yaz dizisinin ardından Leyla ile Mecnun’un yenilenmiş hali ile yeniden izleyicilerin karşısına çıktı. Exxen’de yayınlanan Leyla ile Mecnun, büyük bir izleyici kitlesini yine kendisine bağladı.

Hazal Kaya ise en son Netflix’te yayınlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisiyle gündemde yer aldı ve farklı yorumlar alsa da başarılı bir iş çıkarttığını söylemeliyiz. Türkiye’deki eleştirilerden farklı olarak yurt dışında Hazal Kaya’ya büyük övgülerde bulunulduğunu da hemen not edelim.

Hazal Kaya, çocuk büyütme ve oğlunun hayatını organize etme konusunda ise belki de birçok anneden farklı bir tavır içinde. Zaman zaman bunun detaylarını özellikle instagram’daki canlı sohbet programlarında ortaya koyan Hazal Kaya, Elle Türkiye dergisindeki röportajında da dikkat çeken sözler söyledi.

Hazal Kaya her konuda olduğu gibi annelikte de yeni bir yaklaşım sergiliyor! 8

Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinin ebeveynlik anlayışı oğullarını dinlemek ve onun isteklerini ortaya çıkarmak üzerine kurulu.

Hazal Kaya, bu durumu şu sözlerle ifade etti: “Beynini kendi bildiklerimizle doldurmak yerine, kendi bilgeliğini yaratsın diye desteklemeye çalışıyoruz Fiko’yu. Onu izleyip ihtiyaçlarına uygun çözümler, şartlar oluşturmaya çalışıyoruz. Kendimizi değil, daha çok Onu dinlediğimiz bir ebeveynlik stilimiz var bizim.”

Hazal Kaya her konuda olduğu gibi annelikte de yeni bir yaklaşım sergiliyor! 9

Hazal Kaya’nın bu sözleri aslında hayata ne kadar farklı ve özgür bir noktadan baktığını da yansıtıyor. Birçok çocuğun ailelerinin genel tavrını takip etmek zorunda kaldığı bir ortamda, ünlü çift Fikret Ali’yi anlamaya çalışıp, onun ihtiyaçlarına göre çözümler üretmeyi benimsiyor.