Ana sayfa Dizi Fragmanları Gençliğim Eyvah dizisi final yapmamak için her telden çalıyor!

Gençliğim Eyvah dizisi final yapmamak için her telden çalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Gençliğim Eyvah dizisi ilk başlarda bir komedi yapımı olarak ortaya çıktı. Zaten kadrosu da buna müsayitti. Başrol oyuncuları Levent Ülgen ile Cengiz Bozkurt’un komedi performansları zaten biliniyor.

Bir yaz dizisi olarak dikkat çeken ve komedi unsurları ile de izleyicileri gülümseten Gençliğim Eyvah, haftalar geçtikçe farklı bir yöne doğru ilerledi. İlk 10 bölümü yayınlanan dizinin 11. bölümü 24 Ağustos Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak.

Dizinin ilk 10 bölümlük performansına bakılır ise komedi ile başlayıp, aşk özelliklerinin güçlendiği ve sonrasında da drama yönelik sahnelerle desteklenen bir konsept ortaya çıktı.

Gençliğim Eyvah dizisi her türlü duyguyu izleyiciye sunmaya çaba harcıyor. Reytingleri yükseltmesi gereken dizinin kış sezonunda bu şekilde yoluna devam etmesi kolay olmayacaktır.

Konuların yavaş yavaş ortaya çıkması da izleyicileri endişelendirmeye başladı. Zira bunu final alameti olarak gören bir kitle var. Dizinin bitmesi istenmiyor ama reytinglerin de kış sezonu için yeterli olmayacağı biliniyor.

İzleyicinin sosyal medyada en çok yazdığı cümle şöyle: “Lütfen dizi final yapmasın.”

Bu söz bile izleyicinin final ihtimalini uzak görmediğini gösteriyor. İşte Gençliğim Eyvah 11.bölüm fragmanı:

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle dikkat çeken dizide; Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin gibi başarılı isimler rol alıyor.