Ana sayfa Dizi Fragmanları Gençliğim Eyvah dizisinde Beyti Engin’i izleyenler dizide kendisini görecek!

Gençliğim Eyvah dizisinde Beyti Engin’i izleyenler dizide kendisini görecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gençliğim Eyvah dizisinde mahallenin muhtarı Metin karakterini Beyti Engin canlandırıyor. Tanınmış oyuncu, çıkarı olmadan hiçbir işe el atmayan bir karaktere hayat veriyor. Mahallede olay çıkmasına bayılan Muhtar Metin, magazin muhabiri gibi adeta elinde kamera ile sürekli kayıt yaparak bir anlamda sosyal medya çılgınlığına ortak oluyor. Sosyal medyada bu görüntüleri kullanarak mahallenin reklamını yapan Muhtar Metin, günümüzde elinde telefon olan ve kendisini gazeteci gibi gören birçok kişiyi de aslında dizide resmetmiş oluyor. Toplumsal bir olgu haline gelen sosyal medya üzerinden ihbar içerikli yayın yapma, gazeteciliğe soyunma gibi tavırları, izleyiciler Muhtar Metin karakteri üzerinden izleyecek.

Dizi TV programına konuşan Beyti Engin, karakterin mahalle için iyi şeyler yapmaya çalışan birisi olduğunu belirterek, “Baştaki iki karakterin büyük sırrına da hakim.Bunu da her elinden geldiği yerde kullanmaya çalışıyor. Bakalım eğlenceli olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Ezel dizisinden hatırladığımız Kemal Uçar ise, istenmeyen Damat Veysi rolünü canlandıracak. Oyuncu, seyircinin çok seveceği bir karakter olduğunu ve aileden dışlanmış bir karakteri canlandırdığını söyledi. Kemal Uçar, izleyicilerin diziyi seveceğinden emin konuştu.

Aynen Kemal Uçar’ın dediği gibi Gençliğim Eyvah dizisinin 15 Haziran Pazartesi günü yayınlanan ilk bölümü büyük ilgi gördü. İzleyiciler sosyal medyada diziyle ilgili çok olumlu yorumlar yaptı.

Gençliğim Eyvah, ilk bölümü ile tüm kişiler, AB ve ABC1 gruplarında beşinci sırada yer aldı. Bu durum dizi adına iyi bir başlangıç olarak kayıtlara geçti. Gençliğim Eyvah’ın yeni bölümlerinin daha iyi oranlar alması da mümkün görünüyor.