Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sefirin Kızı geri döndü, övgüler Neslihan Atagül’e gitti!

Sefirin Kızı geri döndü, övgüler Neslihan Atagül’e gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay –Sefirin Kızı dizisinin yeniden ekrana dönüşü büyük yankı buldu. Sosyal medyada binlerce mesaj paylaşan hayranlar, birçok ülkede diziyi gündeme taşıdı. Sefirin Kızı’nın 16. bölümünün reytingleri de yaz ayları düşünülür ise iyi geldi. Tüm gruplarda iyi sonuçlar elde eden Sefirin Kızı dizisinin ne kadar özlendiği de bir kez daha anlaşıldı.

Nare karakterini canlandıran Neslihan Atagül, dizideki performansı ile yine hayranları tarafından övgü dolu sözlerle sosyal medyada onore edildi. Instagram hesabından paylaşım da yapan oyuncu, güzelliğiyle de takipçilerinden ilgi gördü.

Sefirin Kızı geri döndü, övgüler Neslihan Atagül'e gitti! 7

9.8 milyona yaklaşan instagram takipçi kitlesi ile sosyal medyanın en etkili isimlerinden olan Neslihan Atagül, ilk 1 saatte 500 binin üzerinde beğeni aldı. Binlerce de yorum gelen paylaşım oyuncuya gösterilen sevginin de bir özeti gibiydi.

Sefirin Kızı dizisinin başarısında Engin Akyürek ile birlikte müthiş performansıyla göz dolduran Neslihan Atagül, kariyerinin en güzel ve zirvede günlerini yaşıyor.