Ana sayfa Dizi Fragmanları Gençliğim Eyvah dizisinde ‘böyle kardeşlik kaldı mı’ sorunsalı!

Gençliğim Eyvah dizisinde ‘böyle kardeşlik kaldı mı’ sorunsalı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Gençliğim Eyvah dizisi, 9 bölümü geride bıraktı. Yapımın 10.yeni bölümü 17 Ağustos Pazartesi akşamı yayınlanacak. Dizide beklenmedik anlara şahitlik edeceksiniz.

Azra’nın kiminle aşk yaşayacağı sorunsalı devam ediyordu. Ancak 10.bölümde Ahmet, Azra’dan özür diliyor. Zola da ikisine ömür boyu mutluluklar diliyor. Yani bu aşkın yönü Ahmet – Azra çiftine dönmüş durumda. İzleyiciler ise şaşkın. Bir dizi takipçisi, “Zola çok iyi bir insan. Azra’yı hala seviyor ama kardeşi Ahmet için vazgeçti aşkından” diye mesaj bıraktı.

Dizide Zola’nın kardeşi için aşkından vazgeçmesi “Günümüzde böyle kardeşlik kaldı mı?” sorusunu da sordurması bakımından önemli bir gelişme.Zola’ya çok üzüldüğünü belirten izleyiciler, bu sahnenin gerçek mi yoksa rüya mı olduğu sorusunu da soruyor.

Dizide; Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin gibi başarılı isimler rol alıyor.

İşte 17 Ağustos Pazartesi saat 20.00’de yayınlanacak olan Gençliğim Eyvah dizisinin 10. bölümünden ilk görüntüler.