Ana sayfa Sosyal Medya Gençliğim Eyvah’ın Çağla’sı Zehra Yılmaz, seksi fotoğraf çektirmek için kar soğuğunda nelere katlanıyor!

Gençliğim Eyvah’ın Çağla’sı Zehra Yılmaz, seksi fotoğraf çektirmek için kar soğuğunda nelere katlanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Gönülçelen dizisiyle 2010 yılında setlerde yer almaya başlayan Zehra Yılmaz, bir süre ara verdikten sonra 2017 yılında Kara Yazı ile yeniden setlere dönüş yaptı. Son dönemde farklı projelerde dikkat çeken rollerde yerini alan Zehra Yılmaz, Bodrum Masalı’nda Rana olarak öne çıkmıştı.

Ardından Cennet’in Gözyaşları isimli dizide Melisa Soyer karakterini canlandıran oyuncu, ardından ise 2019 yılında Kimse Bilmez dizisinde Tuğçe Işık olarak ekranda yerini aldı. Baba Parası isimli filmde Nurten karakteriyle dikkat çekti. Genç oyuncuyu en son da geçen yaz atv’de yayınlanan Gençliğim Eyvah isimli dizide Çağla olarak izledik.

Zehra Yılmaz, dizi setlerindeki başarılı performanslarının yanı sıra sosyal medyada da çok konuşulan isimlerden birisi. Özellikle cesur pozlar veren ve instagram hesabından bunları paylaşmaktan çekinmeyen oyuncu, bu sefer de kar soğuğunde seksi pozlarıyla dikkatleri çekti.

Gençliğim Eyvah'ın Çağla'sı Zehra Yılmaz, seksi fotoğraf çektirmek için kar soğuğunda nelere katlanıyor! 32

Ünlü oyuncu, göğüs dekolteli ve şort giyerek kar soğuğunda fotoğraf çektirdi. Bu fotoğrafını da instagram hesabından yayınlayan oyuncuya takipçilerinden ilginç yorumlar geldi.

50 binden fazla beğeni alan fotoğrafa yorum bırakan bir takipçi, “Foto çekmek için nelere katlanıyorlar” diye yazdı. Bir başka takipçi ise, “Havanın şu soğuğunda nasıl böyle dışarı çıkıyorsunuz, ben hiç anlamıyorum” ifadesini kullandı.

Bir başka takipçi ise, “Sırf gösteriş için de böyle durulmaz ki” diye yazdı. Fotoğrafa bakarken bile donduğunu yazanların yanı sıra, hasta olacağını belirterek temkinli olmasını önerenlerden de yorumlar geldi.

Zehra Yılmaz’ın instagram’da takipçi sayısı 750 bine yaklaştı.