Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk, Erkenci Kuş, Aşk 101’in senaristi Meriç Acemi’den yeni diziler! Önce Kuş Uçuşu ve şimdi de Cam Tavanlar!

Kiralık Aşk, Erkenci Kuş, Aşk 101’in senaristi Meriç Acemi’den yeni diziler! Önce Kuş Uçuşu ve şimdi de Cam Tavanlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi sektöründe senaryo yazarları aslında arka plandaki kahramanlardır ve pek de ortaya çıkmazlar. Ancak birçok izleyici diziyi kimin yazdığına bakarak bir not verir. Geçer not alan dizileriyle iyi bilinen isimlerden birisi de Meriç Acemi. Aslında izleyiciler ünlü senaristi Çocuklar Duymasın dizisinden yakından tanıyor.

Dizide Sekreter Yasemin karakteri ile yer alan Meriç Acemi, sonrasında ise ekran gerisine geçmeyi tercih etti. Meriç Acemi, şimdiye kadar birçok farklı projeyi yazdı veya destek verdi. 2007 yılından bu yana dizi senaryoları yazan Acemi; Emret Komutanım, 1 Erkek 1 Kadın, İntikam, Kiralık Aşk, Ufak Tefek Cinayetler, Erkenci Kuş ve son olarak da Aşk 101 dizilerinin hikayesini kaleme aldı.

Acemi’nin ismi Netflix’te 2021 yılında yayınlanacak olan Kuş Uçuşu isimli diziyle de gündeme geldi. Kuş Uçuşu, farklı hayat biçimlerine sahip olan X kuşağı ile Z kuşağının çarpışmasını konu ediyor ve hazırlıkları da devam ediyor.

Kiralık Aşk, Erkenci Kuş, Aşk 101'in senaristi Meriç Acemi'den yeni diziler! Önce Kuş Uçuşu ve şimdi de Cam Tavanlar! 7

Meriç Acemi’nin yeni yıl için bir başka dizi projesi daha var. Ünlü senarist, Show TV için yeni ve çok iddialı bir diziye başladı.

TV100’den Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Camtavanlar isimli yeni dizinin yapımcısı Hekimoğlu’na da imza atan OJO Pictures oldu…

Yaz ayları için düşünülen dizinin eğlenceli bir yapım olması bekleniyor. Meriç Acemi,şimdiden senaryoyu oluşturmaya başladı. Oyuncu seçimi ve diğer detaylar daha sonra belli olacak.