Ana sayfa Sosyal Medya Genco Özak, ustaların arasında başrol performansıyla hiç de sırıtmıyor!

Genco Özak, ustaların arasında başrol performansıyla hiç de sırıtmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tetikçinin Oğlu dizisinde ikinci bölüm geride kaldı ve izleyiciler daha şimdiden Metin karakterini akıllarına yazdı. Genco Özak, yetimhanede büyümüş, babasını yıllar sonra bulan ama hayatında büyük sorunlar yaşayan bir karakteri çok başarılı şekilde canlandırıyor.

Daha önce Güvercin isimli dizide ve ardından da Çukur dizisinde psikopat karakterler ile etkileyici oyunculuklar sergileyen Genco Özak, bu sefer ise izleyicilerin karşısına her türlü olaya bulaşabilen, korkusuz ama aynı zamanda sorumsuz bir deli dolu genç adam olarak çıktı.

Dizinin başrollerinde Şevket Çoruh ve Timuçin Esen ile birlikte Genco Özak’ın ismi de yer alıyor. Birçok kişi belki de genç oyuncunun bu kadar güçlü iki usta oyuncunun yanında adının başrole yazılmasına şaşırmıştı. Ancak Genco Özak’ın ilk iki bölümdeki halini gören izleyiciler, onun Metin karakterini adeta yaşadığını fark edince, sosyal medyada övgü dalgası başladı.

Dizide Metin’in yer aldığı eğlenceli anlardan oluşan bir video paylaşan dizinin hayranı, “Metin Şengül ben seni yaşatırım” diyerek karakteri ne kadar çok benimsediğini gösterdi.

Genco Özak, Tetikçinin Oğlu dizisiyle izleyicilerin ekranda daha çok benimsediği ve her rolü oynayabileceğine ikna olduğu bir performans ortaya koyuyor. Daha ilk iki bölüm geçmiş olmasına rağmen, Metin karakterinin hikayesini çok merak eden geniş bir izleyici kitlesi oluştu.

Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’un oyunculuk performansını övenler, sosyal medya ortamında Genco Özak’ın isminden bahsetmeden de duramıyor ve genç oyuncu için bu projenin kariyerinde özel bir yerinin olacağı ortada.

Genco Özak, ustaların arasında başrol performansıyla hiç de sırıtmıyor! 7

Genco Özak diyor ki, “Metin yetimhanede büyümüş, zor bir hayatı var. Ama bu zorlukları hayatı o kadar da ciddiye almayarak aşmayı başarmış.”

Gerçekten de ekranda hayatın zorluklarını, hayatı ciddiye almayarak aşmaya çalışan bir Metin görüyoruz ve Genco Özak’ın başarısı da karakterin ruhunu izleyiciye yansıtabilmesinden kaynaklanıyor.