Ana sayfa Sosyal Medya Ömer dizisinin Erdal’ı Tayanç Ayaydın’ın hayatını durduran kaza!

Ömer dizisinin Erdal’ı Tayanç Ayaydın’ın hayatını durduran kaza!

tarafından ker_def

Ömer isimli Star TV dizisiyle Pazartesi akşamları yeniden ekranlara dönüş yapan Tayanç Ayaydın, hikayede Erdal karakterini canlandırıyor. Gamze karakterindeki Gökçe Bahadır ile uyumlu bir dizi çifti olarak da gözüken Tayanç Ayaydın, bugüne kadar rol aldığı projelerle çok konuşulan tecrübeli bir isim.

Ünlü oyuncunun hayat hikayesinde bir kaza olayı var ki, bir film hikayesi bile olabilir… “Ancak filmlerde olabilirdi ama onun başına geldi” sözüyle açıklanabilecek bir olay yaşayan Tayanç Ayaydın, trafik kazası geçiren sevgilisini hastanede sevdiği müzikleri dinleterek hayata döndürdü!

NTV ekranlarında yayınlanan Empati’de Ahmet Mümtaz Taylan’ın konuğu, şimdilerde Ömer dizisindeki Erdal rolüyle ekranlara gelen Tayanç Ayaydın oldu.

Ayaydın, yaşanmış hikayelerle Empati kurarken, ‘film gibi evliliği’ için de ilk kez konuştu! Tayanç Ayaydın’ın Bolu’da trafik kazası geçiren sevgilisine yüzde 5 yaşam şansı tanınmış, Ayaydın Bolu’daki hastaneye adeta kamp kurarak destek vermiş, sevdiği kadına sevdiği şarkıları dinletmiş ve yaşama döndürmüştü!

Tayanç Ayaydın, ilk evliliğinde yaşadıklarını yıllar sonra ilk kez Ahmet Mümtaz Taylan’a şöyle anlattı:

“Eşim trafik kazası geçirdi, kaza geçirdiğinde evli değildik ve ben onun hayatına dahil oldum. Bütün hayatımı kazaya, hastaneye kanalize ettim, hayatımla ilgili her şeyi durdurdum. Annemi aradım, sana ihtiyacım var dedim Anneme ve Annem taksiye atlayıp Bodrum’dan Bolu’ya ne uçak ne otobüs, acilen taksiyle geldi! Her şeyimi verdim ona, baktım ki vermeye devam etmem gerekiyor, evlendik!

O KAZADAN SONRA EVLENDİK!

Kazadan sonra da evlendik. Benim ona iyi geldiğimi düşünerek evlendik… Aslında bir proje gibi oldu… Eşim sağlığına kavuştu, hayatıyla ilgili risk bittiğinde de yollarımızı ayırdık” dedi.

Tayanç Ayaydın, ikinci evliliğini Amerikalı Sally Ghalayini ile gerçekleştirdi. Çift, halen evli.