Ana sayfa Dizi Haberleri Gerçekler ortaya çıkar, Bir Zamanlar Çukurova’da yer yer yerinden oynar!

Gerçekler ortaya çıkar, Bir Zamanlar Çukurova’da yer yer yerinden oynar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, etkili performanslarıyla 3. sezonuna da çok iyi başladı. Dizinin hayranları yeni bölümleri daha da bir heyecanla izliyor. Bunun en önemli nedeni de gerçeklerin bir bir ortaya çıkmaya başlaması.

Dizide Züleyha karakteri ile harikalar yaratan Hilal Altınbilek, hayranlarından da büyük destek görüyor. Züleyha ve Yılmaz aralarındaki sırlardan kurtuldukça birbirlerine daha çok yaklaşıyor. Adnan bebek ise bir aileyi hak ediyor… Hilal Altınbilek, dizinin 3. sezonunda kendisinin de çok heyecanlandığını ve hikayenin çok değişeceğini anlattı.

Peki neler yaşanacak? Hilal Altınbilek Dizi TV programına konuştu ve dizinin gidişatı hakkında önemli detaylar verdi:

“Demir Yaman gibi takıntılı bir karakterin bu aşktan vazgeçeçek mi, yoksa başka bir şey mi yapacak ben de merak ediyorum. Ben de bilmiyorum. Ama Züleyha’dan vazgeçeceğini düşünmüyorum. Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir huyu var. Bu sezon bunu bekliyoruz. Ben de sizin gibi bekliyorum, heyecanla.”

Gerçekler ortaya çıkar, Bir Zamanlar Çukurova'da yer yer yerinden oynar! 7

Diziye yeni katılan Sevda Çağlayan karakteri ile Nazan Kesal ve Fikret Fekeli olarak da Furkan Palalı, çok iyi transferler olduklarını iki haftadır sergiliyor. Hilal Altınbilek de her iki ismin de kendi hikayeleri ile diziye katıldığını hatırlattı.

Oyuncu, “Gerçekten o da başka bir tat getirecek, buradan tekrardan hayırlı olsun demek istiyorum. O yüzden de heyecanlıyız, hepsi kendi hikayeleri ile gelecek. Tat katacağına inanıyorum. İkisi de birbirinden değerli oyuncular. Merak ediyoruz onları da bakalım” diye konuştu.