Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisi neden bu hale düştü, ibretlik olaylar yaşanıyor!

Savaşçı dizisi neden bu hale düştü, ibretlik olaylar yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eskişehir’de çekilen Savaşçı dizisi 4 sezon boyunca Pazar akşamları izleyicileri ekrana çekmeyi başaran, iddialı yapımlardan birisiydi. Asker dizisi olması, kahramanlık hikayeleri anlatması ve kendi çizdiği yoldan hiç sapmaması gibi noktalarla öne çıkan Savaşçı, iyi bir oyuncu kadrosuna da sahip.

Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu ve Gaye Turgut Evin’in başrollerinde yer aldığı dizinin son 3 bölümü zaten elde hazırdı ve pandemi döneminde reklam gelirleri düşünce yayınlanmak istenmemişti.

Yeni sezon ile birlikte Savaşçı hayranları ilk olarak stok bölümlerin yayınlanacağını sonrasında da yeni bölümlerle Pazar akşamları dizinin devam edeceğini düşünüyordu. Ancak böyle olmadı. Stok bölümler bitti, ama dizinin çekimleri bir türlü başlayamadı.

Berk Oktay ile yapımcı Limon Film’in yeni dönem için anlaştığı da açıklanmıştı.Ancak gelen son bilgiler Oktay dışındaki başrol oyuncuları ve dizinin yan isimleri ile henüz sorunlar olduğu yönünde.

Savaşçı dizisi neden bu hale düştü, ibretlik olaylar yaşanıyor! 3

Limon Film’in karantina dönemi de hesaba katılınca Nisan-Eylül ayları da dahil olmak üzere tam 6 ay boyunca ne yaptığı da merak ediliyor. Birçok dizinin hazırlıkları yapılın, senaryoları bile değişikliğe uğrarken, yeni oyuncular transfer edilerek hikayeler daha da genişletilirken bu süreçte Limon Film’in Savaşçı dizisiyle ilgili sorunları çözememiş olması ibretlik bir durum.

Savaşçı’nın yerine Öğretmen dizisi geliyor. Şayet başarılı da olursa 2021 Mayıs ayına kadar toplam 36 bölüm yayınlanacaktır.. Yani Savaşçı dizisinde sorunlar çözülse bile Pazar akşamları yani izleyicisinin alışık olduğu akşam yayında olamayabilir.

Savaşçı dizisi neden bu hale düştü, ibretlik olaylar yaşanıyor! 4

Dizinin yayından kaldırılması gibi bir durumun olmadığı ifade ediliyor. Ama büyük de bir belirsizlik var. Fox TV isteseydi, dizi çoktan biterdi. Yani kanalın bir desteğinin olduğu görülüyor. Limon Film de çekimler için hazırlık yapıldığı ve oyuncularla görüşüldüğü bilgisi veriyor.

Ama bu durum; 6 aylık arada neden bu sorunların çözülmediği, Fox TV’nin neden bu konuyu çözüme kavuşturmadan eldeki 3 bölümü yayınlandığı, izleyicinin neden mağdur edildiği konularını açıklamaya yetmiyor.

Savaşçı dizisinde ibretlik olayların yaşanması dizi dünyası adına önemli bir tecrübe kaynağı olacaktır.