Ana sayfa Dizi Fragmanları Gerçekleşirse Çukur dizi hayranlarını sevinçten zıplatacak gelişme!

Gerçekleşirse Çukur dizi hayranlarını sevinçten zıplatacak gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Show TV’nin Çukur dizisini 3 sezondur yüksek reytinglerle sürdürebilmesinin sırrı, dizinin her sezon bambaşka bir formatla dönüşmesi ve izleyicideki heyecan dalgasını hiç aşağıya düşürmemesi idi.

Çukur dizisinin ilk 3 sezonluk performansı, gayet başarılıydı. Dizinin 4. sezonda nasıl bir dönüş yapacağı da merakla bekleniyor. Zira izleyiciler yine bambaşka karakterler ve olaylar zinciri bekliyor… Bunlar ne kadar gerçekleşecek henüz net bir bilgi yok.

Ancak bir gerçek var ki, diziye yeni isimlerin katılması da 4. sezonun başarılı geçmesi için şart. Bu isimlerden birisinin de Onur Saylak olması ihtimali var. Gazeteci Birsen Altuntaş, oyuncu ile konuşmaların yapıldığını belirten bir kulis bilgisi paylaştı.

Gerçekleşirse Çukur dizi hayranlarını sevinçten zıplatacak gelişme! 8

Hazırlanacağı üzere önceki sezon Çarpışma dizisinde Veli Cevher olarak Onur Saylak, Çukur dizisinde yer almıştı. Böylelikle Show TV’nin iki dizisi arasında bir geçişkenlik oluşturulmuştu.

Çarpışma dizisi son buldu ama izleyicilerin Veli Cevher karakterini yapımda görme istekleri o günden bu yana hiç azalmadı…

Gerçekleşirse Çukur dizi hayranlarını sevinçten zıplatacak gelişme! 9

Onur Saylak, yeniden Çukur’a döner mi? Döner ise Veli Cevher olarak mı kalır bilinmiyor.

Ancak oyuncu ile görüşmelerin yapıldığı iddiası bile Çukur dizisi hayranlarını heyecanlandırmaya yetti.