Ana sayfa Sosyal Medya Gizem Karaca’ya hayranları dizi mesajı yolluyor!

Gizem Karaca’ya hayranları dizi mesajı yolluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2011 yılından bu yana ekranlarda olan Gizem Karaca, Muhteşem Yüzyıl’da bir cariye olarak oyunculuk kariyerine başlamıştı. Ardından Eve Düşen Yıldırım, Adını Feriha Koydum, Benim Hala Umudum Var, Güzel Köylü dizileri geldi.

Esasen Güzel Köylü dizisi sayesinde geniş kitleler tarafından tanındı. İstanbul Sokakları, İçimdeki Fırtına, Kara Sevda, İnsanlık Suçu dizileri ise Gizem Karaca’nın başarılı performans sergilediği yapımlardan idi.

Ancak oyuncu 2018 yılında yer aldığı İnsanlık Suçu dizisinin ardından sinemaya yöneldi ve dizileri bir süre askıya aldı.

Sinemaya ağırlık veren ve 2 sezondur ekranda dizilerle yer almayan Gizem Karaca’nın hayranları yeni sezonda ekrana dönmesini arzu ediyor.

Instagram hesabından paylaşımlarda bulunan Gizem Karaca, takipçileri ile etkileşimde bulunmaya devam ediyor. Karaca’nın tatil pozu büyük beğeni topladı.

Takipçileri hem güzelliği üzerine iltifatlar yaptı hem de yeni sezonda yeni bir dizi ile ekrana dönmesini arzu ettiklerini belirtti.

İşte o paylaşım:

?