Ana sayfa Dizi Haberleri Gizli Saklı dizisi Sinem Ünsal’a yeni bir dünyanın kapısını açtı!

Gizli Saklı dizisi Sinem Ünsal’a yeni bir dünyanın kapısını açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Gizli Saklı dizisi, etkili ve güzel bir hikayeye sahip olmasına rağmen henüz izleyicilerden yeterince ilgi görmedi. Polisiye komedi türündeki dizide Halit Özgür Sarı ile başrolü paylaşan Sinem Ünsal, eğlenceli bir dizi ile birlikte dram rollerinden de bir süre uzaklaşma imkanı buldu.

Mucize Doktor dizisinde iki sezon Nazlı karakteri ile büyük ilgi çeken oyuncu, ardından da Elbet Bir Gün isimli kısa süren bir dizide rol almıştı. Güzelliği ile de dikkat çeken Sinem Ünsal, Gizli Saklı projesinde komedi türündeki dizilerde de başarıyla rol alabileceğini göstermesi bakımında güçlü bir görüntü sergiledi.

Oyuncunun bugüne kadar rol aldığı yapımlar hep dram projeleri olmuştu. Çaban Yıldızı dizisiyle 2017 yılında setlere adım atan oyuncu, Siyah Beyaz Aşk dizisinde de Gülsüm karakteri ile dikkat çekti. Kızım dizisinde Sevgi olarak izlediğimiz oyuncu, asıl büyük çıkışını ise 2019 yılında Mucize Doktor ile gerçekleştirdi.

Gizli Saklı dizisi Sinem Ünsal'a yeni bir dünyanın kapısını açtı! 8

6 yıllık kariyerinde ilk kez komedi ağırlıklı bir rolde izlediğimiz oyuncu, dram projelerinden sonra bu rolüyle izleyicilere farklı bir yönünü daha sergilemiş oldu.

İlerleyen dönemde özellikle romantik komedi dizilerinde Sinem Ünsal’ın isminin de yapımcılar tarafından teklif yapılabilecek oyuncular arasında yer alacağını söyleyebiliriz.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Kıvanç Kılınç’tan ayrılığı ile magazin gündeminde yer alan oyuncu, böylece 4 yıllık ilişkisini de noktalamış oldu. Kıvanç Kılınç da oyuncu olarak yoluna devam ediyor ve en son Gibi isimli dijital diziyle gündemde yer alıyor.

Gizli Saklı dizisi Sinem Ünsal'a yeni bir dünyanın kapısını açtı! 9

Gizli Saklı dizisinin yanı sıra hikayesini Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ve Demet Akbağ’ın yıllar sonra ekrana dönmesini sağlayan Aydınlıkevler tiyatro oyunu da Sinem Ünsal adına başarılı bir proje olarak kariyerine eklendi.