Ana sayfa Dizi Haberleri Tozluyaka dizisinin Dolunay Soysert için çok farklı bir anlamı var!

Tozluyaka dizisinin Dolunay Soysert için çok farklı bir anlamı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yeni başlayan Tozluyaka dizisi artık pazartesi akşamlarının en çok izlenen programlarından birisi olma yolunda ilerleyecek gibi gözüküyor. Tozluyaka, ilk bölümü ile çok iyi bir çıkış yakaladı ve bunu ikinci bölümle de sürdürdü. Dizinin güçlü bir hikayesi ve başarılı bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar gibi usta isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi aslında bir gençlik projesi olarak öne çıkıyor. Tozluyaka dizisinde iki farklı dünyaya ait gençlerin aralarındaki ilişkiler ve sınıf farkına rağmen geliştirdikleri dostlukları izleyebilirsiniz. Dizinin genç isimleri de bir hayli öne çıkacak gibi duruyor. Müziklerinden tutun da çekim kalitesine ve oyunculuk performanslarına kadar Tozluyaka’nın iyi hazırlanmış bir iş olduğunu söyleyebiliriz.

Tozluyaka dizisinin Dolunay Soysert için çok farklı bir anlamı var! 8

Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahvaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Özgür Foster gibi genç isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin ekibi yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Dizide Derya karakteri ile izlemekte olduğumuz Dolunay Soysert, 1 yıllık aradan sonra yeniden ekranlara dönüş yaptı. En son 2021 yılında İkimizin Sırrı isimli dizide izlediğimiz oyuncu, hikayeyi çok beğendiğini söyledi.

Dolunay Soysert, heyecanını saklamadı ve şu sözleri ile Tozluyaka projesinde olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti:

“Heyecanlıyım, her iş öncesi zaten heyecanlanıyorum. Bunun daha başka özelliği var. Çok tatlı genç arkadaşlarım var, birçoğu ilk yolculuğunu yapacak. Onların o ilk heyecanında hikayelerin başında onlarla beraber olmak beni çok mutlu ediyor.”

Tozluyaka dizisinin Dolunay Soysert için çok farklı bir anlamı var! 9

Dolunay Soysert, güzel bir hikayesi bulunan diziyi kendisine gelen birçok dizi teklifi üzerinden değerlendirdi.

Oyuncu, “Son dönemde pek çok işin içerisinde özellikle ayırt edip, seçtiğim bir işti” diyerek neden dizinin kadrosunda yer aldığı açıklamış oldu.

Dizide Derya karakteri ile izlediğimiz oyuncu, kendisine ait bir fırını işleten ve oğlunu da tek başına büyütmeye çalışan bir anneyi canlandırıyor. Hayat mücadelesini oğlunun doğumundan bu yana vermekte olan Derya, hamile kaldığı için üniversiteyi bırakan ve hayatında bir takım şeylerin yarım kaldığı birisi.

Dizinin hem hikayesini hem de bir derdi olmasını sevdiğini anlatan Dolunay Soysert, “Bu işte başka bir şey var. Hikayesini sevdim. Her karakterin kendi içinde dönüşümlerine çok sevdim. Bir derdi olan bir işti. Bir de içinde gençler olunca dahil olmak istedim. Çok severek ve içim rahat olarak kabul ettiğim bir iş” dedi.