Ana sayfa Sosyal Medya Gökberk Demirci ile Özge Yağız barışmasında dikkat çeken bir detay var!

Gökberk Demirci ile Özge Yağız barışmasında dikkat çeken bir detay var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yemin dizisinde iki sezon birlikte başrolde yer alan Özge Yağız ile Gökberk Demirci ikilisi, sette başlayan arkadaşlıklarını sonrasında aşka dönüştürmüştü. İkilinin evleneceklerine yönelik büyük bir beklenti de vardı ama aylar önce çiftten ayrılık haberi gelmişti.

Özge Yağız ile Gökberk Demirci ikilisinin yaz döneminde sorunları çözerek yeniden barıştıkları da ortaya çıktı. İkilinin röportajında dikkat çeken detay ise Gökberk Demirci’nin imaj değişikliği ve Özge Yağız’ın sevgilisine olan içten bakışlarıydı.

tv8’de yayınlanan Gazete Magazin’in röportajında iki genç oyuncunun birbirleri ile yeniden ruh birliğini yakaladığını görmek mümkün. Gökberk Demirci de evlenmeleri beklenirken, yaşanan bu ayrılık sürecini “Nazara gelmek” olarak değerlendirdi.

Demirci, “Nazara mı geldik diyeyim, herkes öyle diyor. Bir dinlenme süreci geçirdik. Birbirimize biraz zaman verdik, kendimize biraz zaman verdik. Dinledik, düşündük, bu süreçte büyüdük de. Haliyle tekrar hayat bizi bir araya getirdi” diyen konuştu.

Gökberk Demirci ile Özge Yağız barışmasında dikkat çeken bir detay var! 7

Özge Yağız da kaderin yeniden birbirlerini birleştirdiğine dikkat çekti. Oyuncu, “Kaderin önüne hiçbir şey geçemiyor, bence bir noktada. Güzel bir birlikteliğimiz vardı, şu noktadan itibaren de güzel devam ettiğine inanıyorum. Bazen hayatta kısa aralar oluyor. Her olay için bu böyle” dedi.

Barışmalarının da tesadüf sonucu gerçekleştiğini ifade eden Gökberk Demirci, yolda karşılaştıklarını belirterek şöyle konuştu:

“Tüylerim diken diken oluyor her aklıma geldiğinde. Biz karşılaştık ve öyle bir yerde, öyle bir şekilde karşılaştık ki. Özge, bir dakika önce veya sonra evden çıkmış olsa asla karşılaşamıyorduk. İnanılmaz bir şey oldu.”

Özge Yağız da tesadüfen sokakta karşılaştıklarını ve sevgilisinin kahve içmeyi teklifi aldığını belirtti. Gökberk Demirci ise sevgilisinin yaşadığı muhite gittiğini ve yolda yürürken de onunla karşılaştığını ve barışmanın da bu şekilde gerçekleştiğini sözlerine ekledi.