Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin en komik 5’lisi! Lizge Cömert set itirafı yaptı!

Kardeşlerim dizisinin en komik 5’lisi! Lizge Cömert set itirafı yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Kardeşlerim dizisinin genç oyuncularından birisi de Lizge Cömert. Canlandırdığı Süsen karakteri ile büyük dikkat çeken oyuncu, 1999 İzmir doğumludur. Eğitimini oyunculuk üzerine yapmayı sürdüren Lizge Cömert, yeteneklerini sergileme fırsatını iyi kullanıyor.

Kardeşlerim dizisindeki performansı ile beğeni toplayan oyuncu, Süsen karakteri ile hayranları çok etkileyen isimlerden birisi oldu. Oyunculuğa orta okulda başladığını belirten Lizge Cömert, drama hocasının sayesinde yeteneğini keşfettiğini ifade etti.

Kurslara giden, tiyatro oyunlarında sahneye çıkan Lizge Cömert, genç oyuncuların parladığı Kardeşlerim dizisiyle birlikte elde ettiği fırsatı gayet başarılı şekilde değerlendiriyor.

Kardeşlerim dizisinin en komik 5'lisi! Lizge Cömert set itirafı yaptı! 1

Çok güzel sır tutabildiğini belirten oyuncu, dizinin setinde herkesin her şeye gülebildiklerini anlattı. Özellikle Eren, Yiğit, Berk ve Cihan ile yan yana geldikleri zaman gülmekten duramadıklarını söyledi.

Genç oyuncunun söylediklerine bakılır ise; Eren Ören, Yiğit Koçak, Berk Ali Çatal ve Cihan Şimşek ile Lizge Cömert bir araya geldiğinde setin en komik 5’lisini oluşturuyor.

Lizge Cömert, dünyayı gezme hayali kuruyor ve en çok da Norveç’e gitmeyi çok istediğini belirtti. Oyuncu, paraşütle atlamayı da çok istiyor ama hem yükseklik korkusu var hem de cesaret eksikliği yaşıyor. Lizge Cömert, imajında değişiklik yapmayı da pek sevmediğini ifade etti.