Ana sayfa Sosyal Medya Gökberk Demirci, Üç Kız Kardeş dizisinin 3. sezon kurtarıcısı olacak!

Gökberk Demirci, Üç Kız Kardeş dizisinin 3. sezon kurtarıcısı olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları birbirinden iddialı dizilerden birisi de Üç Kız Kardeş olarak öne çıkıyor. Aile ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizilerinin yanı sıra Yabani isimli Fox TV dizisi de salı akşamları yayınlanan projeler arasında bulunuyor.

Üç Kız Kardeş dizisi de başarılı geçen iki sezonun ardından ayakta kalabilmek için yine izleyicilerin ilgisine muhtaç. Ayvalık’ta çekimleri yapılmakta olan diziye yönelik izleyicilerin en büyük eleştirisi senaryonun akışının yavaş olmasına yönelik idi. Özellikle de hikayenin kendisini tekrar eder boyuta geldiği yönünde ciddi eleştirilerden sonra senaristler Kartal isimli yeni karakter ile birlikte büyük bir değişim hareketi başlattı.

Gökberk Demirci, ikinci sezonun sonlarında dahil olduğu Üç Kız Kardeş dizisine büyük bir hareket kattı. Kartal isimli karakter dizinin 3. sezonda daha da çok merak edilmesini sağladı.

Oyuncu dizinin yeni dönemi için çok iddialı. Gökberk Demirci, “Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen seyircilerimizle birlikte Salı gününe damga vurmaya devam edeceğiz. Bizler de çok heyecanlıyız” diye konuştu.

Gökberk Demirci’nin gelişi ile hareketlenen Üç Kız Kardeş dizisinde yaz döneminde senaryoda büyük bir değişim yapıldığı da ortaya çıktı.

Şimdi izleyiciler heyecanla 19 Eylül Salı günü yayınlanacak olan yeni bölümü bekliyor.

Gökberk Demirci hikayede yaşanan değişimin de verdiği güç ile dizinin yeni sezonu için şu iddialı sözleri söyledi:

” Hikayemiz başından beri her zaman herkesi kucaklayan, sevgi ile içine alan bir hikaye oldu. Tabi daha genişlemiş, daha tatlanmış haliyle sunulacak bu sefer. Herkes kendinden bir parça bulacaktır diye düşünüyorum. Biraz daha eskiyi hatırlatacak.

Bu sezon izleyicimizin karşısına tabiri caizse aşkın, emeğin ne kadar önemli olduğunu; aile bağlarının özellikle koşulsuz sevginin insan hayatına kattığı güzelliklerin daha hakim olduğu bir hikaye ile çıkacağız. İzleyicilerimize ve ekibimize huzur dolu harika bir sezon diliyorum.”