Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gökçe Bahadır, Merve Boluğur ve Doğa Rutkay mutluluk saçtı!

Gökçe Bahadır, Merve Boluğur ve Doğa Rutkay mutluluk saçtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların sosyal medya hesaplarından yaptıkları tatil paylaşımlarındaki mutlulukları dikkatlerden kaçmıyor… Gökçe bahadır, Merve Boluğur ve Doğa Rutkay’ın üst üste mutluluk saçan paylaşımlarda bulunduğu bugün, ünlü isimler takipçilerini de gülümsetti.

Pandemi öncesinde İzmir’in Kızları isimli müzikli oyun ile sahnelerde yer alan Gökçe Bahadır hem dans etmiş hem Sezen Aksu şarkıları seslendirmiş hem de oyunculuğunu sergilemişti. Tatilde ise zorlu geçen günlerin ardından dinlenen ve mutluluğunu da paylaşımları ile sergileyen Gökçe Bahadır, hayatından oldukça memnun.

Gökçe Bahadır, Merve Boluğur ve Doğa Rutkay mutluluk saçtı! 9

Yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkan Merve Boluğur, sevgilisinin fotoğrafını ilk kez instagram hesabından yayınlamış ve tüm magazin basını da bu gelişmeyle dikkatleri ünlü oyuncuya çevirmişti. Mutluluğunu gösteren paylaşımlarına devam eden Merve Boluğur, “Aşk” notu ile aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Gökçe Bahadır, Merve Boluğur ve Doğa Rutkay mutluluk saçtı! 10

İkiz bebekleri ve eşi Kerimcan Kamal ile birlikte tatilini sürdüren Doğa Rutkay da mutluluktan havalara uçtuğunu fotoğrafı ile gösterdi.

Gökçe Bahadır, Merve Boluğur ve Doğa Rutkay mutluluk saçtı! 11