Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Bahadır’ın asık yüzü gitti, sempatik hali Ömer dizisinde yeni dönemin habercisi oldu!

Gökçe Bahadır’ın asık yüzü gitti, sempatik hali Ömer dizisinde yeni dönemin habercisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanan Ömer dizisinin hikayesinde 13. yeni bölümde büyük bir kırılma yaşanacak. Gökçe Bahadır ile Selahattin Paşalı ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide çok önemli gelişmeler yaşanıyor.

Gökçe Bahadır’ın başarılı performansı ile renk kattığı hikayede, Gamze karakterinin Erdal ile ilişki yaşamaya doğru attığı adımların sonuna gelindi. Çünkü Ömer, Gamze’ye olan aşkından vazgeçemeyeceğini görerek nişanı attı. Ömer’in Süreyya’dan ayrılması ve yeniden Gamze’ye doğru adım atması dizinin 13. yeni bölümünde yeni bir dönemin de işaretçisi olacak.

Gamze’nin bu duruma ne kadar çok sevindiği ise yayınlanan fragmanda kendisini gösterdi. Gökçe Bahadır’ı uzun süredir sahnelerde asık yüzü ile gören izleyicilerin içinin kararma hali, 13. yeni bölümde bitiyor.

Ünlü oyuncu gülümseyen yüzü ve sempatikliği ile Ömer dizisinde güneş gibi açmaya geliyor. Tabii ki hikayenin gidişatına göre Ömer ile Gamze arasındaki ilişki ne kadar güçlenirse güçlensin çevredekilerin etkisi de birçok farklı olaya neden olacak.

Ancak Ömer dizisi hayranlarının bir süredir eleştirdiği hikayenin farklı yönlere sapmaya başladığı düşüncesi ortadan kalkacak gibi gözüküyor. Senaristler 13. bölümden itibaren Ömer ile Gamze’nin aşkını öne çıkartan bir senaryo düzeni ile hareket edecek gibi gözüküyor.

Fragmanı izleyen dizi hayranları gördükleri karşısında çığlık attıklarını belirten yorumlar paylaşıyor. Bir izleyici şöyle yazdı: “Ağlayacağım… Eminim hepimiz çığlık attık. Masanın etrafında Gamze’nin Ömer’den uzaklaşması, sonrasında yaklaşması. 3 saniyede bile tutkuyu göstermişler yine. Nasıl özlemişiz. Şimdi Reşat ve Tahir’in yanı sıra Erdal da sorun olacak. Biz hazırız, her şeye göğüs gerecek çiftimiz.”

Ömer dizisi 13. yeni bölümü ile 17 Nisan Pazartesi akşamı Star TV ekranında yayınlanacak ve izleyiciler bu bölümün bir dönem noktası olduğunu fragmandan bile anladıklarını belirten yorumlarla, mutluluklarını sosyal medyada dile getiriyor.