Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gökçe Bahadır’ın aslında Sezen Aksu keşfi olduğunu biliyor muydunuz?

Gökçe Bahadır’ın aslında Sezen Aksu keşfi olduğunu biliyor muydunuz?

tarafından zk zk

Yaprak Dökümü dizisindeki rolüyle bir anda dikkatleri üzerine çeken Gökçe Bahadır, son işi Ufak Tefek Cinayetler’den sonra yıldızını iyice parlattı.

Bahadır, dizi biter bitmez şarkıcılığa soyundu ve bir albüm çıkardı. Geçtiğimiz günlerde de sahneye çıkan Bahadır, yeni bir sınav verdi ve izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Bahadır’ın arkasında müzik dünyasının önemli isimlerinden birisi olan Aykut Gürel var ama onu ilk keşfeden isim ise Sezen Aksu çıktı!

Gökçe Bahadır’ın Sezen Aksu şarkılarını söyleyip çektiği videolar, sosyal medyada büyük beğeni alıyordu. Aksu’ya hayranlığı çok belli olan oyuncunun şarkıcılık kariyerine başlaması da yine onun dikkatini çekmesiyle olmuş anlaşılan!

Konuyla ilgili detayı Milliyet Gazetesi’nden Ali Eyüboğlu yazdı.

Gökçe Bahadır'ın aslında Sezen Aksu keşfi olduğunu biliyor muydunuz? 7

Dasdas’ta 16 Mart akşamı ilk kez sahne alan Gökçe Bahadır’ı izleyen Eyüboğlu, hemen herkesin beğendiği performansı yorumladı ve Sezen Aksu hikayesinin detaylarını da şöyle anlattı…

“İlk sınavın heyecanına rağmen oyuncunun sahne hakimiyeti, dinleyicilerle iletişimi müthişti… Bahadır, sadece şarkı söylemedi, yeri geldi dans etti, espri yaptı ve salondakilerle sohbet etti. Oyuncu, sahnedeki ilk sınavında 40 yıllık şarkıcılar gibiydi. İlk konser sınavını başarıyla vermesinde elbette ki en büyük pay, müzisyenlikte 40 yılı dolduran Aykut Gürel’in…

Bahadır’daki şarkıcılık yeteneğini “Aykut Gürel’e, “Bu kıza mutlaka albüm yap” diyen teşvik eden kim? Sezen Aksu… “Popun kraliçesi” keşfetti, Aykut Gürel çalıştırdı ve oyuncu Gökçe Bahadır, iyi bir şarkıcı oldu.”