Ana sayfa Sosyal Medya Herkes bu ikilinin uyumunu merak ediyor! Kaan Urgancıoğlu ve Aslı Enver’den bahsediyoruz!..

Herkes bu ikilinin uyumunu merak ediyor! Kaan Urgancıoğlu ve Aslı Enver’den bahsediyoruz!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kaan Urgancıoğlu Kanal D’nin Yargı dizisindeki partneri Pınar Deniz ile güzel bir uyum yakaladı. Son dönemin en çok izlenen yapımlarından biri olan Yargı’da performansıyla büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Mart ayında Netflix’de yayınlanacak Sen Yaşamaya Bak adlı film ile hayranlarıyla buluşacak.

Kaan Urgancıoğlu’nun Sen Yaşamaya Bak filmindeki partneri ise ekranların bir başka güzeli; Aslı Enver. Televizyonda en son 2020 yılında Star TV’de yayınlanan Babil dizisinde boy gösteren oyuncu şu sıralar, 22 Mart’ta prömiyeri yapılacak olan Sırça adlı tiyatro oyununun provalarını gerçekleştiriyor.

İki ünlü ismin başrolünde yer aldığı Sen Yaşamaya Bak filmi 12 Mart’ta Netflix’de hayranlarıyla buluşacak. Filmin yayın tarihi belli olunca hayranlarının en çok merak ettiği konu ikilinin uyumu oldu. Bazı magazin sitelerinde çift hakkında ‘Uyumlular mı?’ sorusunun sorulduğu anketler dahi yapılmaya başlandı bile.

Herkes bu ikilinin uyumunu merak ediyor! Kaan Urgancıoğlu ve Aslı Enver'den bahsediyoruz!.. 7

 

Çekimleri geçtiğimiz yaz yapılan Sen Yaşamaya Bak filminde ilk defa buluşan Aslı Enver ile Kaan Urgancıoğlu filmde iki sevgiliyi canlandıracak. Yönetmenliğini, Müslüm filmiyle büyük beğeni toplayan Hakan Ketche’nin oturduğu filmin senaryosu Hakan Bonoma’ya ait.

Sen Yaşamaya Bak filminin konusu şöyle; Melisa, oğlu Can’ı tek başına büyüten bekar bir annedir. Hasta olduğunu öğrenmesiyle onun hayatı bambaşka bir hal alır. Çok az ömrü kalan Melisa, hayatının son günlerinde ayaklarını yerden kesecek bir aşk yaşayıp, Can’ı emanet edebileceği birini bulabilecek midir?