Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Bahadır’ın büyük bir riski göze aldığı unutulmaz dizi!

Gökçe Bahadır’ın büyük bir riski göze aldığı unutulmaz dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, 2012 yılında yayınlanan Kayıp Şehir isimli dizide Aysel karakterini canlandırmıştı. Dizi toplam 26 bölüm sürdü ve büyük bir etki bıraktı. Beyoğlu semtinin arka sokaklarında yaşanan, yoksulluğun sebep olduğu insanlık trajedilerini anlatan Kayıp Şehir dizisi, pek de göz önünde olması istenmeyen hayatları anlatıyordu.
Gökçe Bahadır’ın yanı sıra; İlker Kaleli, Nik Xhelilaj, Taner Ölmez dizide yer alan diğer isimlerdi.

İbrahim Selim’in youtube programında diziyle ilgili değerlendirme yapan Gökçe Bahadır, hem Kanal D’nin hem oyuncuların büyük risk alarak bu projeye başlandığını ifade etti.

Aysel, bir hayat kadınıydı ve Türk televizyonlarında böyle bir karakteri ortaya koymak, onun hayatını anlatmak büyük bir cesaret işiydi.Gökçe Bahadır da hayat kadını karakterini canlandırarak önemli bir risk aldı.

Gökçe Bahadır'ın büyük bir riski göze aldığı unutulmaz dizi! 7

Bugünlerde dizinin çok da kolay çekilebileceğini düşünmediğini ifade eden Gökçe Bahadır, “O zaman bile bizi oldukça zorlamıştı. Herkes bu riski göze almıştı. Senaristi, kanalı, yapımcısı, biz oynayanlar. Riski seven bir gruptuk. O riski göze almıştı herkes. İyi ki göze almışız. O bittikten sonra bir daha aynı tarzda bir iş hiç yapılmadı. Ben öyle bir işin içinde olduğum için iyi ki kabul etmişim” diye konuştu.

Gökçe Bahadır, aynı şartlarda çekilecek olsa rolü yine kabul edeceğini anlattı.