Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gökçe Eyüboğlu, Zümrüdüanka setine çok endişeli gitti ama umduğu gibi olmadı!

Gökçe Eyüboğlu, Zümrüdüanka setine çok endişeli gitti ama umduğu gibi olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beyza Şekerci’nin sunmakta olduğu Fox TV’de yayınlanan Kamera Arkası isimli program ekibi, Kapadokya’da çekimleri yapılan Zümrüdüanka dizisinin setini ziyaret etti. Setten manzaralar ve oyuncularla röportajlar da programda ekrana geldi. Büyülü atmosferi ile Kapadokya’nın güzelliklerinin de yansıdığı görüntüler izleyicilerden ilgi gördü.

Kadın dizisinde canlandırdığı Ceyda karakteri ile gönülleri kazanan, büyük bir çıkış yapan Gökçe Eyüboğlu, İsmail Hacıoğlu ile birlikte diziye ikinci sezonda katılan isimlerdendi… Oyuncu, Deniz karakterine hayat veriyor ve birçok dizi hayranını da şimdiden gıcık etmiş durumda. Yine güçlü bir performans sergileyen Gökçe Eyüboğlu, her şeyin çok güzel olduğunu söyledi.

Kapadokya’nın atmosferinin büyüleyici olduğuna değinen oyuncu, “Sert bir enerjisi olduğunu düşünüyorum buranın. Bence burada oynadığımız karakterlere ve oyunculuk tarzımıza da bunun yansıdığını düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

Diziye sonradan katılmasına rağmen ekip ile kısa sürede kaynaşan Gökçe Eyüboğlu, tüm arkadaşların çok sıcakkanlı olduğunu dile getirdi. Oyuncu, “Ben bu projeye gelirken; yani oturmuş bir işe, oturmuş karakterlerin arasına gireceğim için biraz kaygılıydım. Ama herkes o kadar sıcak karşıladı ki beni, ilk günden beri onlarla berabermişim gibi hissediyorum kendimi” açıklamasında bulundu.

Eyüboğlu birçok arkadaşı gibi boş zamanlarında at binmeye gidiyor ve bu işten çok zevk alıyor. Oyuncu, “Benim için çok büyük bir korkumu yenme girişimiydi. Gerçekten çok korkuyordum, atlardan. Ama o kadar iyi geldi ki… Dilerim daha çok boş vaktim olur ve at binmeyi bir hobi olarak da devam ettirebilirim” dedi.