Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zümrüdüanka dizisinde başrol ne Alp Navruz ne de Ceren Yılmaz, asıl başrol farklı!

Zümrüdüanka dizisinde başrol ne Alp Navruz ne de Ceren Yılmaz, asıl başrol farklı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beyza Şekerci’nin sunmakta olduğu Fox TV’de yayınlanan Kamera Arkası isimli program ekibi, Kapadokya’da çekimleri yapılan Zümrüdüanka dizisinin setini ziyaret etti. Setten manzaralar ve oyuncularla röportajlar da programda ekrana geldi. Büyülü atmosferi ile Kapadokya’nın güzelliklerinin de yansıdığı görüntüler izleyicilerden ilgi gördü.

Dizide Abbas Demirkan karakterine hayat veren Selim Bayraktar, ortaya koyduğu üstün performans ile dizinin kötü adamına gerçekçi bir oyunculuk ile hayat veriyor. Bundan önce birçok farklı rolle akıllara yazılan oyuncu, Zümrüdüanka’da da rolünün hakkını veren isimlerden birisi.

Farklı farklı mekanlarda çekim yaptıkça bölgenin atmosferinden çok etkilendiğini, büyülendiğini anlatan Selim Bayraktar, “Öncelikle orayı fark ediyoruz, sonra işimize devam ediyoruz. Aslında bakarsanız bizim dizide, burada çekilen filmlerde başrol ne yazık ki Kapadokya olmuş oluyor” diye konuştu.

Bayraktar dizi ekibinin çekimlerde birbirine daha çok bağlandığını ifade etti ve “Enfes bir ekibimiz var” ifadesini kullandı.

Zümrüdüanka dizisinde başrol ne Alp Navruz ne de Ceren Yılmaz, asıl başrol farklı! 7

Kapadokya’nın atlar diyarı olduğunun altını çizen oyuncu, boş zamanlarında bölgedeki binicilik okuluna gittiğini söyledi.

Selim Bayraktar, “Orada at binmeye gidiyorum. Mümkün olduğunca tekniği geliştirmeye çalışıyorum” dedi. Röportajı ve setten görüntüleri videoda bulabilirsiniz.