Ana sayfa Sosyal Medya Gökhan Alkan, Kalp Yarası dizisini unutamıyor! Hayranları ise oyuncuyu eleştiriyor!

Gökhan Alkan, Kalp Yarası dizisini unutamıyor! Hayranları ise oyuncuyu eleştiriyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Gökhan Alkan, en son rol aldığı ATV’nin Kalp Yarası dizisi ile büyük bir çıkış yakaladı.

Dizide Yağmur Tanrısevsin ile başrolü paylaşan oyuncu Kalp Yarası’nda ‘Ferit Sancakzade’ adlı karaktere hayat verdi.

28 Haziran 2021 tarihinde ilk bölümü yayınlanan Kalp Yarası, 21 Şubat 2022 tarihinde yayınlanan 32. bölümüyle izleyiciye veda etti.

Gökhan Alkan’ın instagram hesabından yaptığı son paylaşım hayranlarına, ‘Gökhan Alkan Kalp Yarası’nı unutamadı!’ dedirtti.

Gökhan Alkan, Kalp Yarası dizisini unutamıyor! Hayranları ise oyuncuyu eleştiriyor! 7

Dizide sık sık bindiği atıyla bir pozunu sosyal medyada yayınlayan oyuncu paylaşımına; “Farukhan namıdiğer Fırtına ile ilk tanışmamız” notunu düştü.

Kalp Yarası dizisi yayınlandığı dönem sosyal medyada da çok büyük destekçisi vardı. Dizinin bitmesi büyük bir kesim izleyiciyi hayal kırıklığına uğrattı.

Sadece Türkiye’de değil yurt dışında da pek çok hayranı bulunan Gökhan Alkan’ın paylaşımı kısa sürede yüz binlerce beğeni ve binlerce yorum aldı.

Bazı takipçileri ise oyuncuyu Kalp Yarası yayınlandığı dönemde, gerektiği kadar diziye sahip çıkmadığı yönünde eleştirdi.

Bir kesim hayranı oyuncunun paylaşımının altına; “Dizi yayınlanırken bu tip paylaşımlarla diziye sahip çıksaydın belki daha uzun ömürlü olurdu!” şeklinde yorumlarda bulundular.