Ana sayfa Dizi Haberleri Şevval Sam’ın Yasak Elma’dan ayrılık iddiasına Eda Ece açıklık getirdi! Hayranları rahat nefes alabilir!

Şevval Sam’ın Yasak Elma’dan ayrılık iddiasına Eda Ece açıklık getirdi! Hayranları rahat nefes alabilir!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin başarılı dizisi Yasak Elma, beşinci sezonunu da zirvede tamamladı. Kanalın en uzun soluklu dizisi olan Yasak Elma’nın sezon finaline Şevval Sam ve Berk Oktay’ın ayrılığı damgasını vurdu. Berk Oktay’ın ayrılığı kesinleşirken Şevval Sam’la ilgili iddia hala açıklığa kavuşmadı. Eda Ece konuya açıklık getirdi.

Ekranların en entrika dolu dizisi Yasak Elma, beşinci sezon finalini yaptı. Dizinin sezon finali birçok soru işaretine açıktı. Sezon finali bölümünde Şevval Sam’ın canlandırdığı Ender, Eda Ece’nin hayat verdiği Yıldız ve Berk Oktay tarafından canlandırılan Çağatay aynı otomobilin içindeyken trafik kazası geçirdi. Otomobil uçuruma yuvarlandı ve kimin ölüp kimin kurtulacağı altıncı sezona kaldı.

Dolayısıyla Yasak Elma beşinci sezona ucu açık bir şekilde veda etti. Dizinin ana karakterlerinden birini canlandıran Şevval Sam ve Berk Oktay’ın ayrılığı bir süredir konuşuluyordu. Nitekim Berk Oktay sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla ayrılığını resmen duyurdu. Yeni rol alacağı dizi de açıklandı.

Şevval Sam’ın Yasak Elma’dan ayrılık iddiasına Eda Ece açıklık getirdi! Hayranları rahat nefes alabilir! 7

Ancak Şevval Sam cephesi hala net değil. Deneyimli oyuncunun ayrılığıyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Bu konuya, Eda Ece tarafından açıklık getirildi. Disney Plus’un gecesine katılan Eda Ece TV100 kameralarına verdiği röportajda, diziyi çeken Med Yapım’ın senaristinden oyuncusuna tüm ekip üyesine bir aylık tatil verdiğini söyledi.

Yapım şirketinin bir ay boyunca herkesin dinlenmesini istediğini ve bu süreç sonunda bir toplantı yapılarak her şeyin bir toplantıda yeniden konuşulması ve düşünülmesini planladığını dile getirdi. Eda Ece, şu an için Şevval Sam’ın ayrılığının söz konusu olmadığını da sözlerine ekledi.

Bir süredir Şevval Sam’ın dizide kalıp kalmayacağı konuşuluyor. Sam’ın kendisinin Yasak Elma dizisinde yaşlanmak istemediğini söylemesi, sahneleri özlediğini anlatması ile onun da gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Fakat durum aslında herkes için son derece muallak!