Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Filiz Küçükköse’nin Üvey Anne dizisini neden kabul ettiğinin şifreleri ortaya çıktı!

Hazal Filiz Küçükköse’nin Üvey Anne dizisini neden kabul ettiğinin şifreleri ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Filiz Küçükköse, normalde yaz döneminde yayına giren dizilerde rol almak istemeyen, kış sezonu projelerini önemseyen isimlerden birisi. Daha önceki röportajlarında da bunu net bir şekilde ifade eden oyuncu, Üvey Anne isimli atv’nin yeni yaz dönemi dizisinin başrol kadın oyuncusu olunca, hayranları biraz şaşırdı.

Ancak Hazal Filiz Küçükköse’nin yine alıştığımız güçlü bir dram hikayesi ile ekrana dönmüş olması da hayranlarının dikkatini çekti. Oyuncu, dizinin hikayesinde Serap karakteri ile yer alıyor. Pazartesi akşamları atv ekranına yeni bir soluk getiren dizide Kutsi ile Aslı Tandoğan da başrolde bulunuyor.

Hazal Filiz Küçükköse, Üvey Anne dizisinin kendisini etkileyen hikayesiyle ilgili şu detaylara dikkat çekti: “İyi ve kötü duyguların bir arada olduğu bir iş olacak. Siyah ile beyaz gibi. Bir tarafta sevginin en güzeli yaşanırken, diğer tarafta sevginin başka türlüsünü işleyeceğimiz bir iş. Serap ve Faruk, siyah ve beyaz gibi.”

Hikayenin katmanlı ve farklı olması ünlü oyuncuyu etkilemiş gözüküyor. Küçükköse, Bodrum’da yapılan çekimlerden de çok memnun kaldı. Dizinin ilk bölümleri Bodrum gibi tatil döneminin en gözde yerlerinden birisinde çekilince, ekip için de bu ortam pozitif bir enerjiyi beraberinde getirmiş.

Hazal Filiz Küçükköse'nin Üvey Anne dizisini neden kabul ettiğinin şifreleri ortaya çıktı! 7

Hazal Filiz Küçükköse, “Yazı burada karşılamak bizim için gerçekten avantajlı oldu. Yaz boyunca çünkü çalışacağız. Buranın enerjisi, temiz havası, rahatlığı bizim için detoks gibi oldu. Güzel bir enerji depolayın sonrasında İstanbul’da devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Serap karakteri üzerinden bugüne kadar hiç hissetmediği duyguları tecrübe etmesi bakımından da dizinin hikayesinin oyuncuyu çok etkilediği sözlerinden anlaşılıyor.

Küçükköse, karakterin kendisine yepyeni deneyimler yaşatacağını şu sözlerle ortaya koydu:

“Serap ile bugüne kadar hiç hissetmediğim duyguları hissedeceğim. Çünkü arada çok farklı karakterlerimiz var. Bazı duyguları onunla deneyimleyeceğim, bu da bana keşfetmek için güzel bir heyecan.”

Zeki bir kadın olan Serap, bir o kadar da çekici ama haset birisi. Patronu Faruk’u nikah masasına oturtmak için onun çocuklarını kullanmaktan, hatta çocuklara derin yaralar açmaktan çekinmeyecek bir kadın. Böyle bir rolün oyuncuya çekici gelmesi, karakteri ile olan tezatlığında bir sonucu.