Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu yine hayranlarını mest eden bir karakterle dizi setlerine dönüş yaptı!

Serkan Çayoğlu yine hayranlarını mest eden bir karakterle dizi setlerine dönüş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında pazar akşamları yayınlanmaya devam edilen Kader Bağları dizi projesinde başrollerde Serkan Çayoğlu ile Ayça Ayşin Turan bulunuyor.

Kerem ile Sevda’nın aşk hikayesinin anlatıldığı yeni dizinin reytingleri pek de iyi olmasa bile, sosyal medyada izleyiciler bu ikiliyi bir arada görmekten memnun olduklarını belirten çok sayıda paylaşım yapıyor.

Özellikle de Serkan Çayoğlu’nun yurt dışındaki hayran kitlesinin Kader Bağları dizi projesine büyük ilgi gösterdiğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Serkan Çayoğlu hayranları, dünyanın dört bir yanından adeta sosyal medya platformlarını mesaj yağmuruna tutuyor. Yapılan yorumlarda da oyuncunun performansına yönelik olarak çok olumlu yorumların yanı sıra, yeni dizisinin heyecanını görebilirsiniz.

Sevgisine sahip çıkan, hep olumlu düşünen bir Kerem karakteri ile ekrana dönüş yapan Serkan Çayoğlu, birçok sevenini de bir kez daha kendisine hayran bıraktı.

“Serkan’a tekrar aşık oluyorum, bu nasıl aşkına sahip çıkmaktır. Kiraz Mevsimi zamanları aklıma geliyor” diye yorumlar yapan oyuncunun hayranları, Kader Bağları dizisini çok sevdi.

Ancak dizinin reytingler noktasında sorunlar yaşadığını ve ikinci bölümde de iyi bir reyting sıçraması yaşanmadığını belirtelim. Fox TV gibi dizilerine fazla zaman tanımayan bir kanalda yayınlanıyor olması Kader Bağları dizi projesinin 3’e yaklaşmakta olan reytingleri ile ne kadar direnebileceğinin de bilinememesi anlamına geliyor.