Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisi ekrana öyle bir mesajla dönüyor ki, herkesi mest edecek!

Gönül Dağı dizisi ekrana öyle bir mesajla dönüyor ki, herkesi mest edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşan Gönül Dağı dizisi, iyi sonuçlar aldığı ilk 10 bölümlük performansı ile göz doldurmuştu. Dizinin yeni bölümlerini her hafta büyük bir heyecanla bekleyen hayranlar, 2 Ocak Cumartesi akşamı ekranda olmamasına üzüldü.

Dizi 1 hafta ara verdi ama 9 Ocak Cumartesi akşamı yeniden ekrana geri dönüyor… Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizide hem aşk hem de umudun görüntülerini bulacaksınız. Taner ve Dilek, yıllarca birbirlerine duydukları özlemden sonra kavuştular.

Ancak aileleri onların bir arada olmasının mümkün olmadığını söylüyor. Birçok bahane ve farklı yaklaşımlarla onları vazgeçirmeye çalışıyor. Ancak, yürekleri bir olan ve ne istediklerini bile bu iki genç tüm bu baskılara direnerek önemli bir mesaj verecek.

Gönül Dağı dizisinin 11. bölümünden 2. fragman yayınlandı. “Hayallerin ne olacak” diye soruyor Taner… Dilek diyor ki, “Benim artık tek bir hayalim var”… Sonra da iki aşığın elleri birbirine kavuşuyor. Bozkırda geçen naif aşk hikayesinin izleyicilere verdiği güçlü mesajlardan birisi de, hayalleri gerçekleştirmek için zorluklar ne olursa olsun göğüs germek ve kimseyi kırmadan, dökmeden yola devam etmek.

Taner ve Dilek’in 11. bölümdeki aşkları izleyicilerin de içini ısıtacak. Selami’nin şarkıcılık performansı ile ortaya koyduğu komik anların yanı sıra Ramazan’ın Asuman’a yaptığı sürpriz de herkesi mutlu edecek.

İşte Gönül Dağı dizisinin merakla beklenen 11. yeni bölümünden 2. fragman: