Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı dizisindeki Mahur’u Alina Boz hem tarzı hem afili pozlarıyla göz doldurdu

Maraşlı dizisindeki Mahur’u Alina Boz hem tarzı hem afili pozlarıyla göz doldurdu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Hem Alina Boz hem de hayranları şu günlerde büyük bir heyecan içinde. Ünlü oyuncunun yeni dizisi başlıyor. atv ekranında 11 Ocak Pazartesi akşamı Maraşlı dizisinin ilk bölümü yayınlanacak.

Mahur karakteri ile ekrana dönüş yapacak olan Alina Boz, Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisinden önce TRT1 ekranında Elimi Bırakma isimli yapımda Alp Navruz ile başrolü paylaşmıştı. Bu yapımdaki başaralı performansı ile göz dolduran oyuncu, Maraşlı dizisinde de başarısını taçlandıracaktır.

Burak Deniz ile Alina Boz partnerliği de heyecanı yükselten bir başka detay. İkiliyi çok beğenen hayranları, fragmanlarda ve paylaşılan fotoğraflarda bile birbirleri ile uyumlu olduklarını anladıklarını, beğendiklerini belirten yorumlar yapmıştı. Sosyal medyada da aktif şekilde paylaşımlarda bulunan oyuncu, güzelliği ile de hayranlarını bir kez daha mest etti.

Elle dergisine özel pozlar veren Alina Boz, çekimlerin kamera arkasının yer aldığı videoyu da instagram hesabından yayınladı. Fit vücudu ile ve tarzıyla dikkat çeken ünlü oyuncunun hayranları, bu haline kalp bıraktı ve “Fazla güzelsin” diye yorumlar bırakarak, mest olduklarını belirten ifadeler kullandı.

İşte Elle dergisinin özel çekimlerinden görüntüler:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Alina Boz (@alinaboz)’in paylaştığı bir gönderi