Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi ne Survivor tanıyor ne de Kuzey Yıldızı, reytinglerin efendisi oldu!

Gönül Dağı dizisi ne Survivor tanıyor ne de Kuzey Yıldızı, reytinglerin efendisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları reyting rekabetinde aslında çok da farklı bir tablo yok. Her hafta benzer durumlar yaşanıyor. TRT1 ekranlarında şimdiye kadar 13 bölümü yayınlanan Gönül Dağı dizisinin bariz bir üstünlüğü bulunuyor.

Dün akşam yayınlanan 13. bölümün ardından da reytingler ortaya çıktı. Gönül Dağı dizisinin en önemli artısı tüm izleyici gruplarında benzer oranlar elde etmesi. Bunu yakalayabilen diziler çok uzun ömürlü olabiliyor. Gönül Dağı da bu kategoride, Total ve ABC1’de iki haneli oranları yakalayan dizi, AB’de ise 10’un biraz altında kaldı ama yine de muazzam bir başarı sergiledi.

Survivor’ın bile gerisinde kaldığı Gönül Dağı dizisi, dün akşam tüm kategorilerde birincilik elde etti. Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisi ise totalde güçlü performans sergilerken, AB sonuçları yine kötü gelmeyi sürdürüyor. Sen Çal Kapımı dizisi ise 4’lü oranlarda takılmaya devam ediyor.

Fox TV ekranlarında yaz aylarından bu yana izleyicilerle buluşmakta olan Sen Çal Kapımı’nın havası söneli bir hayli zaman geçti. Dizi ortalama reytingleri anca tutturabiliyor. Hikayenin de sürekli kasvetli bir hal alması mı buna sebep oldu, yoksa izleyici artık sıkıldı mı bilinmez ama Fox TV’nin önümüzdeki sezonda Sen Çal Kapımı’nı bu haliyle sürdürmek istemeyeceği de görülebiliyor.

İşte 23 Ocak Cumartesi günü yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi:

Gönül Dağı dizisi ne Survivor tanıyor ne de Kuzey Yıldızı, reytinglerin efendisi oldu! 7