Ana sayfa Dizi Haberleri Özcan Deniz, Ozan Güven gibi diziden çıkartılacak mı? Seni Çok Bekledim dizisinde beklenmedik sorun!

Özcan Deniz, Ozan Güven gibi diziden çıkartılacak mı? Seni Çok Bekledim dizisinde beklenmedik sorun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seni Çok Bekledim dizisini bekleyen milyonlar var. Sen Anlat Karadeniz’de Nefes performansı ile göz dolduran İrem Helvacıoğlu hayranları heyecanla 29 Ocak Cuma gününü bekliyor… Aynı şekilde en son İstanbullu Gelin dizisindeki Faruk karakteri ile göz dolduran Özcan Deniz hayranları da yeni aşk dizisinden çok umutlu.

Star TV, dizinin yayın gününü Cumartesi olarak duyurdu. Fragmanlar yayınlandı, afiş paylaşıldı ve ilk bölümden detaylar bile ortaya çıktı. Yani Seni Çok Bekledim dizisinin yayına başlaması için artık geri sayıma geçilmiş durumda. Heyecan yüksek ama ortada bir sorun var… Aslında büyüme potansiyeli çok fazla bir sorun. Feyza Aktan’ın yani Özcan Deniz’in eski eşi ve çocuğunun annesinin şikayetleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

Feyza Aktan’ın dilekçesindeki şu detaylar herkesin dikkatini çekti ve son günlerde de gündem konusu bu sözler: “Beni aldattığı için evi terk ettim. Evime gelip boğazıma yapıştı, tokatlar attı, kafama vurdu. Hamileydim, karnımın üstüne gelecek şekilde beni yere itti. Polisi ararsan yüzünde sigara söndürürüm dedi.”

İşte bu sözleri köşesine taşıyan Sabah gazetesi yazarlarından Mevlüt Tezel, Feyza Aktan’ın bu şikayeti sonrasında Özcan Deniz hakkında iki ay uzaklaştırma kararı da verildiğini hatırlatarak, ünlü oyuncunun bu suçlamaları yalanlamasının yetmediğini, suçlamaların asılsız olduğunu ispatlaması gerektiğin belirtiyor.

Özcan Deniz, Ozan Güven gibi diziden çıkartılacak mı? Seni Çok Bekledim dizisinde beklenmedik sorun! 7

“Kadının beyanı esastır” üzerinden böyle bir sonucu aktaran Mevlüt Tezel, aslında büyük bir tartışmayı da başlatmış oldu. Özcan Deniz’in devam eden tüm projelerden çıkartılması gerekliliği ilk kez bu kadar güçlü bir şekilde ifade edildi ve tartışma da bu noktadan ilerleyecektir.

Deniz Bulutsuz’un darp edilmesi olayından sonra Ozan Güven’in Babil dizisinden çıkartılmasını da örnek olarak gösteren Mevlüt Tezel, Star TV ve yapımcı Scala Yapım’a da mesaj yollamış oldu.

“Eğer ispatlayamıyorsa Özcan Deniz, çekimi devam eden dizi, film, reklam vs. rol aldığı ya da yakın gelecekte yer alacağı tüm projelerden ayrılmalı. Tıpkı eşine şiddet uygulayan Johnny Depp ya da sevgilisine şiddet uygulayan Ozan Güven gibi Özcan Deniz’in de rol aldığı projelerden çıkarılması gerekiyor.”

İşte Mevlüt Tezel’in yazısındaki en can alıcı nokta bu. Peki Star TV’nin o kadar yatırım yaptığı, büyük bir ekibin uzun süredir çalıştığı, Özcan Deniz’in tüm konseptini kendisinin belirlediği ve üzerine titrediği dizi bu durumdan olumsuz etkilenecek mi?

Star TV’nin önünde Ozan Güven gibi bir durum da olduğu için Özcan Deniz konusu daha da çok öne çıkacaktır. Bu tartışmaların yapıldığı şu günlerde ise Star TV’nin yeni dizisi için gün belirlediği, ,afişi paylaştığı ve ilk bölüm fragmanını yayınladığı düşünülür ise, tartışmalar ne şekilde devam ederse etsin, Star TV kendi yolunda yürümeye kararlı görünüyor.