Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi öyle kötü bir yerde bitti ki, günlerdir o karakter akıllardan çıkmıyor!

Gönül Dağı dizisi öyle kötü bir yerde bitti ki, günlerdir o karakter akıllardan çıkmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Gönül Dağı’nın ilk 12 bölümlük performansı gayet başarılı oldu. TRT1’in dizisi; entrika, intikam, silahlar ve dövüş sahnelerinden uzak, bozkırın hikayesiyle bile milyonlarca izleyici ekrana taşınabileceğinin en önemli kanıtı oldu.

Gönül Dağı dizisine tutuklu kalan dizi hayranları, her hafta cumartesi akşamlarını iple çekiyor. Dizi sıklıkla da tüm kategorilerde birincilikler elde ederek kanalı ve yapım ekibini mutlu ediyor… Dizinin genç ve dinamik bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Tabii ki tecrübeli ve isim yapmış ünlü isimler de yapımda yan karakterlerde oldukça iyi performans sergiliyor. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı Gönül Dağı dizisinin önceki bölümünde Zahide ve Sefer aşkının yarıda kalması, Ruhi Sarı’nın canlandırdığı Fikret karakterinin gelişi ile yaşanmıştı. Zahide’nin eski eşi olan Fikret ondan bir şans daha istemişti.

Zahide, boynu bükük bir şekilde herkesin önünde mekanı terk eden Sefer’den aşkından vazgeçmemesini istiyor. Dizi hayranlarının da akıl o sahnede kaldı. Sefer’in boynu bükük şekilde gidişi dizi izleyicilerini çok üzdü. Gönül Dağı’nın 13. yeni bölümü öncesinde Ferdi Sancar’ın canlandırdığı Sefer nedeniyle herkes merakla bekliyor.

Sefer ve Fikret arasında neler yaşanacak? Zahide ne karar verecek? Ayrıca Taner ve Dilek aşkı ile Ramazan ile Asuman’ın durumlarının ne olacağını da izleyiciler çok merak ediyor.

Gönül Dağı dizisinin 13. bölümünden fotoğraflar yayınlandı. Hem hüzünlü hem de neşeli anlar izleyicileri bekliyor. En çok da akıllar da Sefer var. Bakalım, boynu büyük ve garip sefer aşkına kavuşabilecek mi?