Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kırmızı Oda dizisinin Kumru’su Aslıhan Gürbüz’e gelen hediye, adeta sınav gibi!

Kırmızı Oda dizisinin Kumru’su Aslıhan Gürbüz’e gelen hediye, adeta sınav gibi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, sezonun en dikkat çeken dizilerinden birisi. Cuma akşamları yayınlanan dizide Binnur Kaya, Doktor Hanım rolüyle başrolde yer alıyor. Tülin Özen, Burak Sezen, Meriç Aral’ın da rol aldıkları diziye gelen ünlü konuk oyuncular ise büyük dikkat çekiyor.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayattan olayları konu ettiği kitabında alıntılanan dizide bir kaç bölümdür Kumru karakteri ile Aslıhan Gürbüz’ü izliyoruz. Başarılı oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Gürbüz, uzun zamandır ekranda yoktu.

Oyuncu, en son Star TV’de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol almıştı. Daha sonrasında sağlık problemleri de çıkınca bir süredir Balıkesir’e yerleşmiş ve doğayla iç içe daha sakin bir yaşamı seçmişti.

OGM Pictures imzalı ve Cem Karcı’nın yönetmenliğini yaptığı Kırmızı Oda’dan gelen teklifi geri çevirmeyen oyuncu, bir kaç haftadır dizide Kumru karakteri ile ilgiyle izleniyor. Kumru’nun ağır travmalarla dolu hayatı, izleyenleri hüzünlendirirken, Aslıhan Gürbüz de karakterinin yaşadığı dramı adeta içinde hissediyor.

Kırmızı Oda dizisinin Kumru'su Aslıhan Gürbüz'e gelen hediye, adeta sınav gibi! 17

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da dikkat çeken oyuncu, OGM Pictures’ın tüm oyuncularına gönderdiği bir yiyecek paketini alınca, Kumru’yu hatırlatarak esprili bir gönderme yaptı son olarak instagram’da.

Gürbüz, kol böreği paketinin fotoğrafını çekerek “Sevgili patronum Onur bey, Kumru bu aralar yemeden içmeden kesilmişti, bu hediyelerle nasıl olacak ki? Baya sınava tabi tutuluyor gibiyim” notunu düştü…

İşte Aslıhan Gürbüz’ün o paylaşımı:

Kırmızı Oda dizisinin Kumru'su Aslıhan Gürbüz'e gelen hediye, adeta sınav gibi! 18